Oriol Paulo torna amb 'LOS RENGLONES TORCIDOS DE DIOS' - Primer Pòster

El director de 'El Cuerpo' adapta al cinema la novel·la d'èxit de Torcuato Luca de Tena.


Oriol Paulo prepara una nova pel·lícula titulada 'Los Renglones Torcidos de Dios', una adaptació al cinema de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena que ha suposat ser un dels èxits més importants de la literatura espanyola.


El director de 'El Cuerpo' (2012), 'Contratiempo' (2016) i 'Durante la Tormente' (2018) ha adaptat el guió acompanyat de Guillem Clua. Això marca un precedent, ja que fins ara Oriol Paulo sempre havia escrit els seus guions per llargmetratges amb Lara Sendim, companya sentimental del director.


Warner Bros ha publicat el pòster oficial de 'Los Renglones Torcidos de Dios', així com també la seva data d'estrena a sales de cinema. Serà el 7 d'octubre de 2022, només un dia després de la inauguració del Festival de Sitges; per tant, no és agosarat pensar que la pel·lícula d'Oriol Paulo podria inaugurar el certamen.


SINOPSI: Alice Gould, investigadora privada, ingressa a un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per demanar proves del cas en què treballa: la mort d'un intern en circumstàncies poc clares. No obstant això, la realitat a què s'enfrontarà a la tancada superarà les seves expectatives i posarà en dubte el seu propi seny.


Bárbara Lennie (Magical Girl) protagonitza la pel·lícula amb el paper d'Alice Gould, i l'acompanya al repartiment principal Eduard Fernández, en el paper de Samuel Alvar que és el director de l'hospital psiquiàtric. També hi són Loreto Mauleón (Patria), Javier Beltrán (Las leyes de la frontera), Pablo Derqui (Dos), Fede Aguado i Adelfa Calvo (La isla mínima).


L'empresa catalana Nostromo Pictures, i la madrilenya Filmayer produeixen 'Los Renglones Torcidos de Dios'.


Tanmateix, aquesta no és la primera adaptació al cinema de la novel·la de Torcuato Luca de Tena. El 1983 la productora mexicana Televicine S.A. va adaptar l'obra sota la batuta del director Tulio Demicheli. Com podeu veure el pòster no era gaire diferent del de la nova pel·lícula d'Oriol Paulo.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris