Primer tràiler de 'PREY', la preqüela de 'Depredador'

La cinquena entrega de la saga se situa 300 anys enrere a la Nació Comanxe.


20th Century Fox ha publicat el primer tràiler de 'Prey', la preqüela de la saga Depredador que portarà a l'emblemàtic alienígena a mantenir una batalla contra comanxes natius. La pel·lícula va ser rodada el maig del 2021 i ara, un any després, podem veure les primeres imatges en acció.


Són tan sols 45 segons de tràiler en el qual es veuen dos comanxes armats amb arc i fletxes fugint pel bosc perseguits pel Depredador. L'extraterrestre no es veu en cap moment, però s'intueix pel seu làser apuntant al cap d'un dels natius. Aquest és el tràiler:



La sinopsi és aquesta:


Ambientada a la Nació Comanxe fa 300 anys, la pel·lícula se centra en una jove, la Naru, una guerrera ferotge i altament qualificada. S'ha criat a l'ombra d'alguns dels caçadors més llegendaris que recorren les Grans Planes, així que quan el perill amenaça el seu campament, es proposa protegir el seu poble. La presa a la qual persegueix i, en última instància, s'enfronta, resulta ser un depredador alienígena molt evolucionat amb un arsenal tècnicament avançat, donant lloc a un enfrontament viciós i aterridor entre els dos adversaris.


L'actriu mexicana Amber Midthunder interpreta la Naru. L'acompanyen Stefany Mathias, Dane DiLiegro, Stormee Kipp i Dakota Beavers.


Aquesta serà la cinquena entrega de la franquícia Depredador. Dan Trachtenberg (Carrer Coverfield 10) ha dirigit la pel·lícula, partint d'un guió escrit per Patrick Aison (Kingdom).


La plataforma Hulu estrenarà en exclusiva 'Prey' el 5 d'agost.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris