'RESURRECTION': Rebecca Hall planta cara a un monstre del passat

 

L'actriu protagonista de 'The Night House' torna aquest any amb un thriller psicològic que va ser presentat a Sundance.


Rebecca Hall torna aquest estiu per a protagonitzar 'Resurrection', un thriller psicològic que va ser presentat a la secciĂł oficial del Festival de Sundance. Ella Ă©s l'actriu que l'any passat ens va captivar amb 'The Night House', una aterridora proposta sobre un passat traumĂ tic i la lluita present per a superar-lo, un plantejament que sembla tenir cert parentesc amb el de 'Resurrection'.


Aquesta Ă©s la sinopsi:


Margaret (Rebecca Hall) porta una vida exitosa i ordenada, equilibrant les exigències de la seva carrera professional ocupada i la seva monoparentalitat amb la seva filla Abbie, ferotgement independent. Tot està sota control. Però aquest acurat equilibri es trenca quan una ombra no desitjada del seu passat, David (Tim Roth) torna, portant amb ell els horrors del passat de Margaret. Combatre la seva creixent por, Margaret ha d'enfrontar-se al monstre que ha evadit durant dues dècades i que ha arribat a concloure el seu negoci pendent.


Hall encaixa bĂ© en aquests papers de dona aparentment forta, però amb un fons trist que la porta a viure un equilibri frĂ gil. Aquesta vulnerabilitat ajuda a l'espectador a empatitzar amb ella i a posicionar-se al seu costat en tot el que li hagi de passar.


'Resurrection' estĂ  escrita i dirigida per Andrew Semans (Nancy, Please).


Les distribuĂŻdores IFC Films i Shudder estrenaran la pel·lĂ­cula als Estats Units el 5 d'agost, en sales de cinema i digital respectivament. No hi ha data per a l'estat espanyol.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris