'RESURRECTION': Rebecca Hall planta cara a un monstre del passat

 

L'actriu protagonista de 'The Night House' torna aquest any amb un thriller psicològic que va ser presentat a Sundance.


Rebecca Hall torna aquest estiu per a protagonitzar 'Resurrection', un thriller psicològic que va ser presentat a la secció oficial del Festival de Sundance. Ella és l'actriu que l'any passat ens va captivar amb 'The Night House', una aterridora proposta sobre un passat traumàtic i la lluita present per a superar-lo, un plantejament que sembla tenir cert parentesc amb el de 'Resurrection'.


Aquesta és la sinopsi:


Margaret (Rebecca Hall) porta una vida exitosa i ordenada, equilibrant les exigències de la seva carrera professional ocupada i la seva monoparentalitat amb la seva filla Abbie, ferotgement independent. Tot està sota control. Però aquest acurat equilibri es trenca quan una ombra no desitjada del seu passat, David (Tim Roth) torna, portant amb ell els horrors del passat de Margaret. Combatre la seva creixent por, Margaret ha d'enfrontar-se al monstre que ha evadit durant dues dècades i que ha arribat a concloure el seu negoci pendent.


Hall encaixa bé en aquests papers de dona aparentment forta, però amb un fons trist que la porta a viure un equilibri fràgil. Aquesta vulnerabilitat ajuda a l'espectador a empatitzar amb ella i a posicionar-se al seu costat en tot el que li hagi de passar.


'Resurrection' està escrita i dirigida per Andrew Semans (Nancy, Please).


Les distribuïdores IFC Films i Shudder estrenaran la pel·lícula als Estats Units el 5 d'agost, en sales de cinema i digital respectivament. No hi ha data per a l'estat espanyol.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris