'SHARK BAIT' - L'estiu arribarà amb taurons afamats de carn jove

Joves inconscients atrapats en mig de l'oceà i rodejats de taurons assedegats de sang.


S'apropa l'estiu i amb la calor les pel·lícules de terror amb taurons afamats. En vindran moltes els propers mesos, però tot apunta que 'Shark Bait' acapararà tot l'interès dels fans del gènere un cop vegin l'engrescador tràiler de la pel·lícula, on es mostren tots els tòpics possibles.


Gent jove encallada en mig de l'oceà? Taurons amb ganes de tastar la carn tendra per dinar? Aigües cristal·lines tacades de sang? Decisions dubtoses que fan perillar el grup? Personatges estereotipats? Biquinis? Tot això hi és a 'Shark Bait'.


La pel·lícula explica com uns joves van gaudir de les vacances a les platges de Mèxic. Després d'una nit de festa i encara mig beguts, roben unes motos d'aigua i se'n van cap al mar per a surfejar a l'aigua. La diversió dels joves acaba quan pateixen un greu accident i queden encallats a molts quilòmetres de la costa. Però el pitjor està per arribar, quan uns taurons identifiquen als joves com les seves preses.


James Nunn ha dirigit 'Shark Bait' (inicialment titulada “Jetski”), partint d'un guió de Nick Saltrese. La protagonitzen el mateix guionista Nick Saltrese, a més de Holly Earl (Doctor Who), Jack Trueman, Catherine Hannay, Malachi Pullar-Latchman i Thomas Flynn.


'Shark Bait' ha estat rodada a Malta i és una producció anglesa. Podeu veure el tràiler a través de Vertical Entertainment:



El 13 de maig s'estrena a cinemes i plataformes als Estats Units. Els catalans haurem d'esperar a que alguna distribuïdora n'adquireixi els drets.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris