Tràiler de 'THE PREY: Legend of Karnoctus': Danny Trejo contra la bèstia

Danny Trejo, Nick Chinlund i Kevin Grevioux són la presa d'una bèstia monstruosa en aquest film d'acció i terror que arribarà a l'estiu.


Stonecutter Media i Lennexe Films han compartit el tràiler oficial de 'The Prey: Legend of Karnoctus', una pel·lícula d'acció i terror protagonitzada per Danny Trejo que arribarà a plataformes aquesta estiu als Estats Units.


Per si algú té cap dubte, aquest film no té res a veure amb la nova pel·lícula de Depredador titulada 'The Prey', que també arribarà a plataformes en els pròxims mesos. Ho farà a Hulu el 8 d'agost, mentre que 'The Prey: Legend of Karnoctus' ho farà abans, el 7 de juny (iTunes, Prime Video, Vudu, i Google Play). Ara bé, és innegable l'oportunisme del títol que ens ocupa per aprofitar que la societat tindrà en boca la cinquena entrega de Depredador.


Aquest nou film de terror ha estat dirigit pels germans Hensman, partint d'una història creada per Gustavo Sainz de la Peña. És una monster-movie, amb mercenaris, explosions, bales, talibans i molta testosterona, gran part d'ella desenvolupada a l'interior d'una cova i que tot plegat ens recorda a moltes pel·lícules dels anys 80', com la citada 'Depredador'. Aquest és l'argument:


Al desert de l'Afganistan, un grup de mercenaris a la recerca d'un tresor completa el seu major atracament. Buscant refugi dels talibans, acaben entrant a dins d'una cova propera, i aviat se'ls uneixen soldats nord-americans en retirada. Ambdós grups queden atrapats a dins per l'explosió d'un coet a l'entrada de la cova. Les parts acabades d'unir han de treballar juntes per trobar una escapada pel laberint, però aviat s'adonen que estan sent rastrejats per una bèstia mortal que la llegenda local anomena Karnoctus; i s'han convertit en... la presa.


A més de Danny Trejo (Machete), 'The Prey: Legend of Karnoctus' està protagonitzada per Nick Chinlund (Con Air), Adrian Paul (Els Inmortals: La Sèrie), Kevin Grevioux (Underworld), Fahim Fazli (Argo, Iron Man), Adolfo de la Parra, Justin Arnold, i Masika Kalisha.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris