Tràiler 'DORMANT EVIL' - El mal s'allibera i remet al primer assassí en sèrie americà

Terrorífic i brutal primer tast del debut al cinema de Joshua L. Norman.


Jeremiah Godslight va ser un assassí en sèrie resident al mig oest dels Estats Unit. De petit, a finals del s. XIX, veia com la seva mare segrestava i torturava dones que ella creia que eren bruixes, un fet que va marcar el seu futur criminal. Ja al present, aquesta història de bruixeria i assassinats serveix d'inspiració a un jove director de cinema que pretén recrear cinematogràficament aquests terribles successos, però a mesura que investiga el passat de Jeremiah Godslight, sense saber-ho acaba alliberant un mal latent des de fa dècades.


Aquest és l'argument de 'Dormant Evil', la nova pel·lícula de Joshua L. Norman que va rodar l'any passat i que actualment es troba en procés de postproducció. Recentment, a través de Dread Central hem pogut veure el primer tràiler i pòster del film, i hem de dir que són aterridors. Aquest és el tràiler:



Els actors i actrius KateLynn E. Newberry, Kaleina Cordova, Heather Fairbanks, Kayla Kelly i Joel Paul Reisig protagonitzen la pel·lícula.


En el mateix mitjà també llegim unes declaracions del director explicant que 'Dormant Evil' és un film que parla sobre una relació tòxica entre mare i fill, i el mal que persegueix Godslight fruit de les terribles experiències viscudes en la seva infantesa. Més enllà d'això, els fans del gènere de terror poden estar contents “la meva intenció era submergir el públic en un món inquietant de bruixeria ritual, assassins en sèrie assedegats de sang i bogeria. […] vam retre homenatge cinematogràfic amb una varietat de punyalades i desmembraments”, afegeix Joshua L. Norman.


Esperem amb ganes aquest film de bruixeria i cristianisme, que barregen els judicis de Salem i el primer assassí en sèrie dels Estats Units.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris