Tràiler ultragore de 'REDHEAD' (2022) amb Johnna Hodge

Johnna Hodge

Una espiral de violència contra homes indesitjables per part d'una dona recentment vídua. Matarà tots els homes que l'envolten?


Al·lucinareu amb el tràiler de 'Redhead' (2022), una pel·lícula de terror ultra gore que prepara la seva estrena aquesta tardor. Canibalisme, depravació, tortures, venjances, odi als homes... i pinzellades eròtiques per fer-ho tot més digestiu, és el que promet aquesta producció nord-americana de baix pressupost.


Sam Hodge i Johnna Hodge dirigeixen la pel·lícula. Com els seus cognoms apunten, aquests dos cineastes també son matrimoni a la vida real, i han col·laborat anteriorment en altres produccions com a director i actriu respectivament. En aquesta ocasió Hodge ha fet el salt també a la direcció.


Qui ha escrit la història de 'Redhead' és Sam Hodge, i la protagonitza una dona anomenada Autumn Blacksmith que, recentment vídua, es decideix a participar en una venjança implacable. Matarà tots els homes que l'envolten?


Johnna Hodge interpreta Autumn Blacksmith, i fins i tot Sam Hodge es guarda un paper a la pel·lícula. També hi són Ashley Stinnett, The Pug Puggles, Will Holland, Scott Myers i Deana Leslie.


CineSavage Films ha produït 'Redhead' amb un pressupost de 35.000$, i preveu estrenar-la el 31 d'octubre (Halloween) als Estats Units. Es desconeix en quin format.


Estàs preparat per una orgia gore de violència contra homes? Ara per ara, no et perdis el tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris