Un culte sàdic al tràiler de 'THE LONG DARK TRAIL'

Dos germans maltractats físicament pel seu pare acaben sent víctimes d'un ritual a la Pennsilvània rural.


Black Mandala ha adquirit els drets de la prometedora pel·lícula de terror 'The Long Dark Trail', un thriller sobrenatural dirigit a quatre mans per Kevin Ignatius i Nick Psinakis. Segons la productora i distribuïdora neo-zelandesa, aquest film sobre maltractaments físics i de secta satànica està a mig camí entre 'Midsommar' i 'Compta amb mi' (Sant by me).


Aquesta adquisició per part de Black Mandala -una empresa especialitzada en gènere de terror- significa que intentaran vendre el film a diferents mercats internacionals. En altres paraules, les distribuïdores de tot el món si volen comprar 'The Long Dark Trail' per projectar-la a cinemes o plataformes primer hauran de preguntar a Black Mandala.


La història del film la protagonitzen dos germans maltractats pel seu pare, que acaben fugint esperançats a trobar la seva mare. El viatge cap a ella els condueix cap a la Pennsilvània rural, però sense saber-ho els germans acaben introduint-se a les profunditats d'un bosc maleït, on un culte sàdic hi practica els seus rituals.



La pel·lícula està protagonitzada per Carter O’Donnell, Brady O’Donnell, Mick Thyer, Nick Psinakis, Trina Campbell, Paul “Doc” Ignatius, Charlotte Andersen, Willard Foley, i Bryce Cummings.


En data d'avuí, 'The Long Dark Trail' s'ha pogut veure a festivals de cinema com Irish Film Institute Horrorthon, Be Afraid Horror Fest, Weekend Of Fear, i Butfilm.


Esperem que l'adquisició d'aquest film nord-americà per part de Black Mandala doni una bona sortida comercial, i que arribi a projectar-se a Catalunya. Per ara, gaudiu del tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris