'WINNIE THE POOH: BLOOD AND HOONEY', la terrorífica revisió del clàssic infantil

Winnie the Pooh i el seu amic Piglet són uns psicòpates a les primeres imatges oficials de la pel·lícula.


El clàssic conte infantil Winnie the Pool tindrà una terrorífica versió de carn i ossos. Es titula 'Winnie the Pooh: Blood and Honey', una producció britànica de baix pressupost que intentarà que els nens tinguin malsons amb aquest nou i infame os de peluix anamòrfic.


Rhys Frake-Waterfield ha escrit i dirigit la pel·lícula, i ara aquesta es troba en procés de postproducció. Les imatges publicades fins ara entonen un aspecte terrorífic i amb caràcter hostil a l'os de peluix Winnie, a més d'unes intencions intrusives a una llar habitada per joves. Cal afegir que en una de les imatges es veu a Winnie acompanyat del seu amic Piglet, també amb un aspecte demoníac.


'Winnie the Pooh: Blood and Honey' no és una pel·lícula amb llicència oficial, però pot utilitzar la marca “Winnie-the-Pooh”. El motiu és perquè les històries originals de Milne fa uns mesos van passar al domini públic.


Les actrius Amber Doig-Thorne, Maria Taylor i Danielle Scott protagonitzen el film. També hi són Danielle Ronald, Bao Tieu, May Kelly, Natasha Tosini, Chris Cordell, a més de Craig David Dowsett interpretant l'osset Winnie.


Winnie the Pooh és un personatge de ficció literari creat per Alan Alexander Milne i il·lustrat per EH Shepard. Va aparèixer per primer cop el 1926 al llibre Winnie-the-Pooh. Però aquest osset de peluix anamòrfic va assolir una popularitat mundial quan Walt Disney va convertir el personatge en el protagonista de nombroses pel·lícules de dibuixos animats.


No sabem encara si aquest terrorífic Winnie the Pooh estarà més interessat amb la mel o la sang, o si aquest títol té més màrqueting que altra cosa, però el que tenim clar és que 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' és una pel·lícula de terror slasher que promet ser un entreteniment de luxe.


Mireu les imatges oficials. Especialment, la de Winnie i Piglet a punt d'atacar una jove amb biquini que s'està fent un bany d'hidromassatge, i que ja ha incendiat Internet.








Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris