A24 publica nou pòster de 'BODIES, BODIES, BODIES'

 

Un slasher juvenil fet pels creadors de 'Midsommar', 'Hereditary' i 'X' que arribarà als cinemes aquest estiu.


Aquest estiu arribarà a sales de cinema 'Bodies, Bodies, Bodies', un slasher produït per A24 (Midsommar) on s'agruparan tots els tòpics el subgènere per a capgirar-los d'una manera moderna, intel·ligent i feminista. Si més no, això és el que han promès els responsables del film.


El més nou sobre l'estrena de la pel·lícula ha sigut la publicació d'un nou pòster, on es veuen tots els personatges protagonistes amb un smartphone a les mans amb la llanterna encesa, i que ens recorda estèticament als pòsters que es feien a finals dels noranta. Qui de tots ells serà l'assassí? Aquest és sempre un dels atractius del cinema slasher.


Les noies que apareixen en aquest pòster de 'Bodies, Bodies, Bodies' són Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders i Rachel Sennott, i els nois són Lee Pace i Pete Davidson.


Halina Reijn ha dirigit la pel·lícula. El guió sorgeix d'una idea original de Kristen Roupenian el 2018, el qual va captar l'atenció de la productora A24 i en va comprar els drets. Més tard, la guionista Sarah DeLappe en va desenvolupar un guió. L'argument definitiu és aquest:


Quan un grup de joves de vint anys rics planeja una festa en una mansió familiar remota, la festa es torna mortal amb aquesta mirada fresca i divertida sobre punyalades per l'esquena, amics falsos i una festa que ha anat molt, molt malament.


Esperem amb ganes aquest slasher produït per A24 i creat només per dones. I és que la mirada femenina en el gènere de terror és l'aportació més interessant que s'ha fet al gènere en les últimes dos dècades.


'Bodies, Bodies, Bodies' s'estrena a cinemes d'Estats Units el 5 d'agost. Per ara no hi ha data confirmada a l'estat espanyol.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris