'AMERICAN CARNAGE' - Tràiler: L'horror dels fills d'immigrants sense papers

Joves contra avis en aquest nou i esbojarrat film de terror body horror protagonitzat per Jenna Ortega (Scream 2022, X).  


Jenna Ortega s'ha convertit en un nou icona femení del gènere de terror després de participar en pel·lícules de gran èxit a taquilla com són 'Scream' (2022), 'Studio 666' i 'X', evidenciant un gran talent interpretatiu i carisma davant la càmera. Això sembla que li està obrint les portes a continuar dins del gènere i prova d'això és el tràiler d''American Carnage', el nou film de terror en què Ortega apareixerà.


L'ascendència llatinoamericana de Jenna Ortega sembla encaixar bé en el plantejament argumental d''American Carnage'. El film exposa un futur no gaire llunyà on els fills dels immigrants sense papers són objecte de violència en mans dels governs locals.


Diego Hallivis debuta al cinema amb aquest film que també ha escrit, acompanyat en l'escriptura pel seu germà Julio Hallivis. La sinopsi oficial és aquesta:


Després que un governador emet una ordre executiva per arrestar els fills d'immigrants sense papers, els joves recentment detinguts se'ls ofereix l'oportunitat de retirar els seus càrrecs oferint-se voluntaris per atendre la gent gran. Un cop dins del centre d'atenció a la gent gran, els voluntaris descobreixen que el governador i el supervisor de la instal·lació han preparat una conspiració horriblement depravada que posa en perill els joves i els grans.


Aquesta comèdia de suspens retorçada va ser rodada a Madrid el 2021.


A més de Jenna Ortega, el repartiment es completa amb Jorge Lendeborg (Alita), Allen Maldonado, Bella Ortiz, Paloma Bloyd, Gigi Burgdorf, Brett Cullen (Joker) i Eric Dane (Feast).


També hi serà l'actor català Lluís Febrer (Merlí, Cucut). I és que American Carnage és un reciclatge del projecte de pel·lícula del mateix títol del 2020, dirigida per Jesse Stewart, en què Lluís Febrer hi havia de participar.


'American Carnage' (2022) s'estrena als cinemes dels Estats Units el 15 de juliol. No hi ha data per a l'estat espanyol. Per ara gaudiu del seu tràiler oficial:Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris