'AMERICAN CARNAGE' - TrĂ iler: L'horror dels fills d'immigrants sense papers

Joves contra avis en aquest nou i esbojarrat film de terror body horror protagonitzat per Jenna Ortega (Scream 2022, X).  


Jenna Ortega s'ha convertit en un nou icona femenĂ­ del gènere de terror desprĂ©s de participar en pel·lĂ­cules de gran èxit a taquilla com sĂ³n 'Scream' (2022), 'Studio 666' i 'X', evidenciant un gran talent interpretatiu i carisma davant la cĂ mera. AixĂ² sembla que li estĂ  obrint les portes a continuar dins del gènere i prova d'aixĂ² Ă©s el trĂ iler d''American Carnage', el nou film de terror en què Ortega apareixerĂ .


L'ascendència llatinoamericana de Jenna Ortega sembla encaixar bĂ© en el plantejament argumental d''American Carnage'. El film exposa un futur no gaire llunyĂ  on els fills dels immigrants sense papers sĂ³n objecte de violència en mans dels governs locals.


Diego Hallivis debuta al cinema amb aquest film que també ha escrit, acompanyat en l'escriptura pel seu germà Julio Hallivis. La sinopsi oficial és aquesta:


DesprĂ©s que un governador emet una ordre executiva per arrestar els fills d'immigrants sense papers, els joves recentment detinguts se'ls ofereix l'oportunitat de retirar els seus cĂ rrecs oferint-se voluntaris per atendre la gent gran. Un cop dins del centre d'atenciĂ³ a la gent gran, els voluntaris descobreixen que el governador i el supervisor de la instal·laciĂ³ han preparat una conspiraciĂ³ horriblement depravada que posa en perill els joves i els grans.


Aquesta comèdia de suspens retorçada va ser rodada a Madrid el 2021.


A més de Jenna Ortega, el repartiment es completa amb Jorge Lendeborg (Alita), Allen Maldonado, Bella Ortiz, Paloma Bloyd, Gigi Burgdorf, Brett Cullen (Joker) i Eric Dane (Feast).


TambĂ© hi serĂ  l'actor catalĂ  LluĂ­s Febrer (MerlĂ­, Cucut). I Ă©s que American Carnage Ă©s un reciclatge del projecte de pel·lĂ­cula del mateix tĂ­tol del 2020, dirigida per Jesse Stewart, en què LluĂ­s Febrer hi havia de participar.


'American Carnage' (2022) s'estrena als cinemes dels Estats Units el 15 de juliol. No hi ha data per a l'estat espanyol. Per ara gaudiu del seu trĂ iler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris