Brutal tràiler oficial de 'LOS OLVIDADOS: CICATRICES'


Nicolás Onetti torna la ciutat d'Epecuén amb la continuació del slasher argentí 'Los Olvidados' (2017).


El tràiler de la seqüela Los Olvidados: Cicatrices va ser presentat mundialment al Marché du Film del Festival de Canes el passat 20 de maig, en la secció Blood Window Showcase (Organitzat per Ventana Sur). Ara ja es pot veure a través de YouTube.


Aquest slasher escrit i dirigit per l'argentí Nicolás Onetti torna a situar-se a les ruïnes de la ciutat d'Epecuén. Aquest espai situat al sud-oest de Buenos Aires va ser una ciutat que va arribar a acollir fins a 1500 persones, però que el 1985 va quedar submergida sota l'aigua pel trencament de la presa d'un llac proper. 25 anys després l'aigua va començar a recular i van aparèixer les ruïnes de la ciutat d'Epecuén, exposant un paisatge desolador.


El film original Los Olvidados (2017) també va ser rodat allà, i la va dirigir mateix Nicolás Onetti a més del seu germà Luciano. La presentació mundial es va fer al Festival de Sitges 2017, a la secció Midnight X-Treme. Avui es pot gaudir a Netflix.


La trama d'aquesta continuació segueix a una banda de rock angloamericana que queda atrapada a Epecuén (Argentina). Els seus conflictes interns i la mala fortuna de la seva gira aviat perdrà importància enfront de l'infern que els espera.


El repartiment d'aquesta seqüela compta amb grans actors i actrius del cinema argentí, com són Agustín Olcese (The Red Book Ritual), Clara Kovacic (El Último Zombi), Magui Bravi (La Forma del Bosque), María Eugenia Rigón (Abrakadabra), Juan Pablo Bishel (Separadas), Matías Desiderío, Germán Baudino (Los Olvidados), Chucho Fernández (Luciferina), i Paula Brasca.


Minerva Pictures i Black Mandala han produït la pel·lícula i es preveu la seva presentació en el Festival de Sitges 2022. Per ara gaudir del seu brutal tràiler oficial:



També s'ha publicat un nou pòster oficial de la pel·lícula, amb l'actriu Maria Eugenia Rigón estirada i encadenada apunt de passar una mala estona.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris