El tràiler de 'THE REEF: STALKED' mostra caiaquistes caçats per un tauró blanc

Un tauró blanc assassí tornarà aquest estiu ben afamat de carn jove. The Reef: Stalked és la seqüela de The Reef (2010), titulada en català "L'escull".


Sempre és atractiu veure una pel·lícula de terror amb taurons famolencs de joves que es passegen per l'oceà. Aquesta fórmula basada a barrejar biquinis, taurons i supervivència en entorns paradisíacs no sol fallar mai, i és a tot això que la futura The Reef: Stalked s'ha agafat per a tornar a seduir els fans del gènere.


El seu tràiler oficial dóna fe a tots els tòpics narratius del subgènere de taurons blancs assassins, i malgrat que ho hem vist abans, hi continuem tornant. És aquest:



The Reef: Stalked és la continuació d'una pel·lícula del 2010 que es va titular en català “L'escull”, la qual se la considera com una de les millors pel·lícules de taurons assassins. Aquell film dirigit per Andrew Traucki va ser tensa i divertida, i veient el tràiler de la seva continuació (aparentment sense connexió) es preveu que tornarà a ser ben explosiva.


L'argument de la seqüela és aquest:


En un esforç per curar-se després de presenciar l'horrible assassinat de la seva germana, Nic, la seva germana Annie i dos amics propers viatgen a una remota illa del Pacífic per a una aventura en caiac i submarinisme. Només unes hores després de la seva expedició, les dones són perseguides i després atacades per un gran tauró blanc. Per sobreviure, les dones hauran d'unir-se, i la Nic haurà de superar el seu estrès postraumàtic, afrontar les seves pors i matar un monstre.


L'actriu Teresa Liane interpreta la Nic. L'acompanyen al repartiment tres belleses més com són Ann Truong, Kate Lister i Saskia Archer, a més d'un guaperes anomenat Tim Ross. Tot plegat, un cúmul de joventut i bellesa que servirà per alimentar els taurons.


D'esquerra a dreta: Saskia Archer, Ann Truong, Kate Lister i Teresa Liane


The Reef: Stalked arriba a Shudder, als cinemes i VOD a partir del 29 de juliol. Per ara no hi ha distribució a l'estat espanyol, però confiem que l'acabi tenint, si tenim en compte la bona sortida comercial d'aquest tipus de pel·lícules.


Cal recordar que The Reef (2010) va ser doblada al català i es va titular "L'escull", essent emesa per TV3 el 16 de juliol del 2016. Res més millor per veure abans d'anar a la platja.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris