Junji Ito anuncia que tindrà sèrie anime a Netflix pel 2023

El mestre del manga de terror dóna detalls sobre una nova sèrie d'animació basada en la seva obra: 'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre'.


En el marc de la Geeked Week, Netflix ha anunciat la producció de Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre, d'una sèrie d'animació adulta que adaptarà diferents històries creades pel dibuixant de manga especialitzat en terror Junji Ito. L'anunci es va fer en un vídeo en directe a través de YouTube el dimecres 8 de juny.


Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre s'estrenarà a Netflix el 2023, i inclourà 20 històries creades pel mangaka que mai han sigut animades. No s'han concretat quines històries estaran a la sèrie, però s'ha confirmat que els mangues de Tomie, Les Capritxoses malediccions del Soichi i El globus de la forca estaran adaptats. Pel que fa a les dues primeres obres citades, l'equip de producció de la sèrie encara no ha decidit quines històries en concret adaptarà, tal com explica el mateix Junji Ito al vídeo de continuació.



Cal recordar que els mangues de Junji Ito han sigut adaptats a l'animació puntualment. El manga Gyo va ser adaptat en una pel·lícula titulada Gyo: Tokyo Fish Attack que va ser estrenada el 2012. Anys més tard, el 2018, va estrenar-se la sèrie Junji Ito "Collection", en què s'adaptaven diferents historietes creades per l'autor, com les de Soichi i Tomie, a més de mangues inèdits a l'estat espanyol com Fashion Model. La nova sèrie que ens espera seria semblant, en el mateix format d'antologia.


El manga Uzumaki també tindrà una adaptació a l'animació. La plataforma Toonami estrenarà l'octubre de 2022 una minisèrie de quatre episodis, la qual ja disposa d'imatges oficials i un breu tràiler.


Seguirem de prop el desenvolupament de Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre, que es podrà veure al nostre país a través de Netflix l'any que ve.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris