La minisèrie anime 'UZUMAKI' posposa l'estrena altre cop: “No volem un producte final mediocre”

L'equip de producció endarrereix per tercera vegada l'estrena d'aquesta adaptació a l'anime del manga de terror 'Uzumaki' de Junji Ito.


Això ho ha confirmat l'equip de producció de la minisèrie Uzumaki, l'adaptació en format anime del popular manga de terror del mestre Junji Ito. Aquest no és el primer cop que es posposa l'estrena d'aquest serial anime, que tenia previst fins fa uns dies estrenar-se a la plataforma Toonami aquesta mateixa tardor.


A través d'un comunicat al compte oficial de Twitter, l'staff de producció argumenta aquest endarreriment per un motiu estrictament de qualitat en el producte final “per tal de replicar la qualitat dels dissenys complexos i el treball de línia detallat”. És a dir, que no hi ha convenciment que l'anime Uzumaki pugui satisfer als fans del manga original. Afegeixen que no volen comprometre la qualitat de l'espectacle i oferir un “producte final mediocre.


Com veieu, les paraules empleades en el comunicat són molt autocrítiques però també constructives. El podeu llegir en anglès a continuació:



A la part final del comunicat diuen que pròximament avisaran de la nova data d'estrena de l'anime Uzumaki, un cop estiguin convençuts que el producte final “és tan bo com sabem que ha de ser”.



Estrena prevista pel 2020


L'anime Uzumaki s'havia d'estrenar inicialment el 2020 a la plataforma Toonami (una extensió d'Adult Swim, antiga Cartoon Network), amb una prèvia presentació al Japó. Aquesta data prevista va endarrerir-se el 2021, i finalment a l'octubre del 2022. La nova estratègia de l'equip de producció és no definir una data concreta fins que tinguin la sèrie acabada.


Serà una minisèrie de quatre episodis. L'adaptació anirà a càrrec del japonès Hiroshi Nagashima (Mushi-Shi) i serà una producció del prestigiós estudi d'animació Production I.G (Ghost in the Shell).

També es va confirmar que Colin Stetson (Hereditary) s'encarregarà de dissenyar la música.

Pel que fa a Junji Ito, va comentar que la minisèrie d'animació Uzumaki serà en blanc i negre, de la mateixa manera que l'original. També comenta que el director Hiroshi Nagashima s'està esforçant a aportar realisme a l'animació i el mateix to terrorífic que té el seu manga.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris