Neve Campbell no estarà a 'SCREAM 6'

Neve Campbell interpretant a Sidney Prescott

L'actriu no se sent valorada i rebutja participar a 'Scream 6': "Ha estat una decisió molt difícil"


Després d'alguns rumors, finalment Neve Campbell ha confirmat que no estarà a Scream 6. D'aquesta manera el personatge de Sidney Prescott quedarà apartat en la nova entrega de la saga que té previst l'estrena a cinemes el 31 de març de 2023.


Us imagineu una nova pel·lícula de Scream sense el personatge més icònic de la franquícia? Nosaltres, sense cap mena de dubtes, no. Però la decisió sembla ferma per unes discrepàncies de l'actriu amb la proposta cinematogràfica que tenen sobre la taula Spyglass i Paramount. Així ho explica a través de Deadline:


Com a dona, he hagut de treballar molt dur en la meva carrera per establir el meu valor, sobretot quan es tracta de Scream. Vaig sentir que l'oferta que em van presentar no equivalia al valor que he aportat a la franquícia”.


Cal recordar el paper secundari i gairebé paròdic que va tenir Neve Campbell a Scream (2022), extensible també aquesta opinió a Courtney Cox. Campbell va estar en pantalla l'11% del metratge, mentre que a Scream el 39%, a Scream 2 el 31%, a Scream 3 el 29% i a Scream 4 el 25%. Un retrocés que sembla progressiu i que no convenceria a l'actriu.


Neve Campbell ha afegit unes paraules d'agraïment en el seu comiat “Ha estat una decisió molt difícil. A tots els meus fans de Scream, us estimo. Sempre m'has donat suport increïblement. Estic eternament agraït a tu i al que m'ha donat aquesta franquícia durant els últims 25 anys”.


D'aquesta manera Ghostface passarà a tenir altres objectius de caràcter més juvenil. De fet, Hayden Panettiere (“Kirby”), Melissa Barrera ("Sam"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy"), Mason Gooding ("Chad"), Jenna Ortega ("Tara") i Dermot Mulroney (“Umma”) han estat confirmades.



Courteney Cox confirma la seva presència


Malgrat la trista notícia de comiat de Neve Campbell de la saga Scream, els fans poden celebrar que Courteney Cox sí que estarà a Scream 6. Ho va confirmar a Variety fa pocs dies: “No vaig morir, així que, sí, m'hi veureu. Gale és bastant forta. Pot ser que mai mori... Però qui sap!”.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris