Primer tràiler de 'THE MUNSTERS' de Rob Zombie

Aquest remake de 'La Familia Monster' s'estrenarà a finals del 2022.


Després de mesos seguint l'evolució del procés de producció de The Munsters a través de l'Instagram de Rob Zombie, el mateix ha publicat avui el primer tràiler del seu nou film. Així ho va anunciar ahir, i avui ha complert.


En poc menys d'un minut veiem com Zombie ha reciclat l'entrada original de la sèrie La Família Monster, i veiem els tres personatges principals del film a mode presentació. Ells són Lily Munster, l'Avi Munster i Herman Munster, interpretats per Sherri Moon Zombie, Dan Roebuck i Jeff Daniel Phillips respectivament. Les imatges són en blanc i negre a excepció dels últims segons, que són en color i on veiem a tota la família asseguda al sofà. Hi haurà imatges en color a la pel·lícula? Seria el primer cop a la franquícia que es veurien acolorits els personatges.


Quan s'estrena The Munsters de Rob Zombie? Doncs el tràiler també indica quan, i serà a finals del 2022. Per tant, aquest any, i això dóna punts a la possibilitat que pugui ser presentada mundialment al Festival de Sitges (6-16 d'octubre).


Un altre detall interessant que confirma el que ja va comunicar el director, és que la pel·lícula té qualificació PG, i per tant, és apte per tots els públics.



Aquest és l'opening original de la sèrie La Família Monster (en color):




La sèrie original 'The Munsters' va ser coneguda a Espanya com “La Familia Monster”, i era una telecomèdia nord-americana on es mostrava una família monstruosa amb un fons benigne. Era una sèrie infantil produïda entre 1964 i 1966 per la cadena CBS que aprofitava l'èxit de La Família Addams.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris