'SCREAM 6': Més actors i actrius confirmats pel repartiment

Montreal acull aquests dies el rodatge de Scream 6.


Scream 6 es troba en ple rodatge a Montreal (Canadà) i ja circulen per Internet algunes imatges del set. En els pròxims dies potser en circularan més, i podríem veure els nous actors i actrius que han sigut confirmats per al repartiment de la pel·lícula.


Els hem conegut a través de Deadline, i són aquests: Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (The Beach House), Devyn Nekoda i Josh Segarra (She-Hulk). Són ells:



Tots ells se sumen als ja confirmats Hayden Panettiere (“Kirby”), Melissa Barrera ("Sam"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy"), Mason Gooding ("Chad"), Jenna Ortega ("Tara") i Dermot Mulroney (“Umma”).


Spyglass i Paramount produeixen Scream 6, i tindrà novament a Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Ready of Not) com a directors.


Per ara, la pista argumental més destacada coneguda a dia d'avui és que Scream 6 no estarà ambientada a Woodsboro, sinó a Nova York.


Courteney Cox ha confirmat la seva presència a la pel·lícula, mentre que Neve Campbell ha rebutjat a participar-hi per discrepàncies amb l'equip de producció. Segons va comunicar en una entrevista “Vaig sentir que l'oferta que em van presentar no equivalia al valor que he aportat a la franquícia”.


Dubtem de si una nova entrega de Scream tindrà el mateix valor amb o sense Neve Cambpell. Tanmateix, un nou relleu generacional sembla agafar força a la saga.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris