Segona edició de 'Fantasm Presents: Linnea Quigley'

La "reina del crit" torna a Fantasm Media en una segona edició del volum dedicat a la seva carrera d'actriu, amb un nou disseny, noves fotografies i entrevistes ampliades.


L'editorial Fantasm Media reedita el seu segon número, titulat 'Fantasm Presents: Linnea Quigley'. Com el seu títol apunta, la revista està dedicada a aquest icona femení del gènere considerat com la “reina del crit”.


Aquesta reedició arriba després d'esgotar-se en poc temps la primera. Ara bé, aquesta segona tirada no serà exactament igual que la primera, ja que l'editorial ha optat per redissenyar completament el llibre. S'hi han inclòs noves fotografies, i segons els l'editor de Fantasm Media Brian Steward “Aquesta edició no només serà més nítida i atractiva, sinó que inclourà entrevistes ampliades”.


La revista fa un repàs a la carrera de l'actriu des dels seus inicis interpretatius, fent un repàs a les pel·lícules que ha participat a través de comentaris de Quigley i l'equip de redacció de la revista, narrant notes de producció, experiències viscudes i valoracions personals de l'actriu amb ulls actuals. Un recull d'opinions de Linnea Quigley imprescindible pels fans de la “reina del crit”, qui s'ha donat a conèixer a clàssics del gènere fantàstic i terror com Nit de Pau, Nit de Mort, El Retorn dels morts vivents i La nit dels dimonis. Tanmateix, la revista també es centra en altres títols més secundaris de la seva carrera com Fairy Tales, produïda per Charles Band.


Altres artistes influents a la seva carrera, com els actors Clu Gulager i James Karen, el director Kevin Tenney i el tècnic d'efectes especials (i exmarit) Steve Johnson participen al número. També participen Brian Steward, Chris Alexander, Jerry Smith i Trevor Parker.


Tot plegat un testimoni i anàlisis de la l'actitud positiva de Linnea Quigley, de l'amabilitat, resistència davant els contratemps professionals i personals, i el desig inflexible de seguir evolucionant en el seu ofici.


Per mes detalls sobre Fantasm Presents: Linnea Quigley, així com la seva compra, podeu clicar a www.Fantasm-Media.com. La revista és en anglès, i només per a majors de 18 anys.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris