Zombis ataquen adolescents al tràiler d''UNHUMAN' de Marcus Dunstan

Blumhouse Televisió estrena aquest estiu 'Unhuman', una comèdia de terror escrita per Marcus Dunstan i Patrick Melton. El film arriba després del rodatge fracassat de 'The Collector 3'.


Blumhouse estrena aquest estiu una nova pel·lícula de terror titulada 'Unhuman', en què un virus converteix en zombis a la gent i un grup d'adolescents han de plantar-los cara per sobreviure. Res de l'altre món, però a tots els que estimem el gènere acceptem de bon grat una proposta desenfadada com aquesta.


Aquesta proposta guanya interès en descobrir que el director que ha escrit i dirigit 'Unhuman' és Marcus Dunstan, acompanyat en l'escriptura del guió del seu inseparable Patrick Melton. Dunstan i Melton són dos dels guionistes més interessants d'aquest mil·lenni havent escrit junts els guions de la trilogia 'Feast', la trilogia 'The Collector' (tercera entrega encara pendent), i nombroses seqüeles de la saga 'Saw', entre altres com 'Piranha 3D 2'. D'algunes de les citades Marcus Dunstan n'ha sigut el director.


L'anunci d''Unhuman' arriba després del polèmic rodatge de 'The Collector 3' (coneguda també com "The Collected"), la tercera entrega de la saga del col·leccionista, la qual es trobava a la meitat del rodatge quan per motius desconeguts es va aturar deixant-lo congelat indefinidament. Fins i tot, circulaven les primeres imatges oficials. Esperem que la promoció d'aquesta nova pel·lícula de Marcus Dunstan serveixi per donar explicacions sobre què va passar durant el rodatge de 'The Collector 3'.


Tornant a 'Unhuman', esperem veure una comèdia de terror amb adolescents d'institut, relacions interpersonals distants i zombis rabiosos que ataquen a matar. Aquest és el seu argument:


Una excursió d'escola de secundària no ha anat bé. Set estudiants inadaptats han d'unir-se contra una colla creixent de salvatges no humans. La confiança del grup en l'altre es posa a prova al límit en una lluita brutal i horripilant per sobreviure i han d'enderrocar a les criatures zombis assassines... abans que es matin primer.


Brianne Tju (I know what you did last summer - sèrie), Joshua Mikel (The Walking Dead), Drew Scheid (Halloween), Uriah Shelton (Freaky), Peter Giles, Lo Graham, Ali Gallo, Blake Burt, C.J. LeBlanc, i Dana Wing Lau protagonitzen el film.


EPIX ha produït la pel·lícula i Blumhouse Televisió l'estrenarà a plataformes el 3 de juny als Estats Units. Aquest és el tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris