'BABY OOPSIE: MURDER DOLLS': El nadó assassí de joguina ha tornat

L'spin-off de la saga 'Demonic Toys' centrat en el ninot Baby Oopsie ja disposa d'un nou film.


El terrorífic ninot Baby Oopsie torna aquest estiu amb una nova pel·lícula titulada Baby Oopsie: Murder Dolls. Produïda per Full Moon Features, aquesta comèdia de terror suposa la continuació directa de Baby Oopsie (2021).


Ha estat escrita i dirigida per William Butler, el mateix que va crear la primera entrega. També ha creat moltes altres produccions recents de la Full Moon com The Resonator: Miskatonic U, Dead Voices, Gingerdead Man 3: Saturday Night Cleaver i Demonic Toys: Personal Demons. També va dirigir el terrorífic film Madhouse que Filmax va distribuir a l'estat espanyol el 2004.


SINOPSI: El nadó assassi ha tornat. Després d'haver estat posseït pels poders de la foscor i d'haver fet possible l'assassinat de Baby Oopsie, Sybil torna en raó i es compromet a salvar el seu amic endimoniat Ray-Ray mentre lluita amb dues noves terrorífiques criatures que estan decidides a obrir les portes de l'infern a les joguines.


Justin Armistead interpreta Ray-Ray, Libbie Higgins la Sybil i LeJon Woods al pare McGavin.


De la mateixa manera que a la primera entrega, Baby Oopsie: Murder Dolls s'estrena en dues parts. La primera ja està disponible a la web oficial de Full Moon des del 15 de juny. Requereix subscripció.


Oficialment, Baby Oopsie: Murder Dolls té un pressupost de 500 $.



Aquest ninot en forma de nadó pertany a la saga de pel·lícules Demonic Toys, produïdes per Charles Band amb la seva productora Full Moon. La saga Baby Oopsie és el spin-off d'un dels seus personatges més carismàtics.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris