Bogeria psicodèlica fastigosa: 'ALL JACKED UP AND FULL OF WORMS' Tràiler

Menjar cucs al·lucinògens per experimentar el plaer del sexe, la violència i la brutícia. 


Menjar cucs com a droga al·lucinògena. Us ho imagineu? Aquesta és la premissa que planteja la pel·lícula All Jacked Up and Full of Worms, una producció independent escrita i dirigida pel debutant al llargmetratge Alex Phillips que promet ser una comèdia transgressora molt fastigosa.


El tràiler oficial ja disponible deixa entreveure que serà un film escandalós, fosc i extravagant, que ens recorda a clàssics del cinema underground com Los come-gusanos (1977). Està protagonitzat per Phillip Andre Botello (The Art of Self-Defense), Trevor Dawkins (Easy) i Betsey Brown (The Scary of Sixty-First) principalment, a més d'Eva Fellows, Mike Lopez, Carol Rhyu i Sammy Arechar.


La pel·lícula parla sobre un home de manteniment (Botello) que en la clandestinitat exerceix com a camell. Quan ensopega amb un cuc poderosament al·lucinogen, els seus dies a la botiga de drogues s'han acabat. Juntament amb el seu nou interès amorós (Dawkins), la parella s'embarca en una odissea delirant de sexe, violència i unint-se amb la brutícia.


All Jacked Up and Full of Worms va ser rodada durant els inicis de la pandèmia. Sobre això ha parlat Alex Phillips “Ens vam tancar per la pandèmia i vam haver de passar a la clandestinitat, però va funcionar perquè vam començar a baixar... Allà, amb els cucs, lluitant amb els nostres dimonis en mig de la brutícia”. La pel·lícula va ser produïda per Phillips, Georgia Bernstein i Ben Gojer.


La presentació mundial de All Jacked Up and Full of Worms serà el 16 de juliol al festival Fantasia, en la seva secció oficial, per a posteriorment iniciar un circuit de festivals els qual podria incloure el de Sitges.


Déu salvi el vostre estómac abans de veure el tràiler oficial:



Font: web oficial

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris