'CAMPING TRIP' - Tràiler: Vacances mortals en temps de pandèmia

L'estiu del 2020 uns joves tenien altres preocupacions que infectar-se de la Covid-19...


Una pel·lícula de terror que es titula "Camping Trip" (viatge d'acampada) té tots els números per incloure els tòpics del gènere com l'aïllament al bosc, psicòpates rurals i diversió juvenil. I així sembla que serà aquest film canadenc que suposa el debut d'un llargmetratge en anglès dels cineastes Leonardo i Demian Fuica.


Camping Trip va ser rodada el 2020 en temps de pandèmia, però serà a l'agost que es podrà descarregar legalment als Estats Units i el Canadà a través de Gravitas Ventures. De fet, l'argument de la pel·lícula ja se situa en temps de confinament per la Covid-19.


SINOPSI: Dues parelles decideixen anar d'acampada després de mesos de confinament. La llibertat de la natura i la companyia dels seus millors amics ofereixen al grup una rara sensació de normalitat, però encara que aïllats, no estan sols. A prop, dos quinquis rurals decideixen putejar als joves. El que va començar com unes vacances plenes de diversió es converteix ràpidament en una prova de lleialtat i supervivència. De sobte, la pandèmia és la menor de les seves preocupacions.


Com a anècdota, es veu que la pel·lícula va haver d'aturar el rodatge durant un dia perquè un veí de la zona va trucar a la policia denunciant que s'havia produït un assassinat, quan va resultar ser una escena de Camping Trip. Insistim que el rodatge es va fer en temps de confinament.


El repartiment inclou a un dels directors, a Leo Zola (Leonardo Fuica), a més de Caitlin Cameron, Hannah Forest Briand i Alex Gravenstein.


Estrena de Camping Trip en digital el 16 d'agost a Nord-Amèrica. Aquest és el tràiler oficial publicat per Strike Media:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris