El tauró de 'MANEATER' està afamat de carn humana al tràiler oficial - ZonaMorta.cat | Revista digital de cinema de terror

Breaking

dijous, 14 de juliol de 2022

El tauró de 'MANEATER' està afamat de carn humana al tràiler oficial

Amb la calor de l'estiu els taurons tenen gana i s'apropen a la platja.


Què pot sortir malament en una pel·lícula de terror en què joves viatgen a un lloc idíl·lic perdut de la mà de Déu i es posen a surfejar? Com és obvi, apareixerà un tauró afamat. Històries com aquestes les veiem cada any al cinema i les seguim gaudint a la petita i a la gran pantalla.


Maneater serà una pel·lícula més a l'infinit llistat del subgènere cinematogràfic de taurons assassins. Res de nou, però tot per gaudir. De fet, el cartell original és realment esfereïdor:Un tal Justin Lee ha escrit i dirigit la pel·lícula, i la carn tendra per al tauró la posen els actors Nicky Whelan, Trace Adkins amb Jeff Fahey i Shane West.


El 26 d'agost s'estrena el film a una selecció de cinema dels Estats Units i a plataformes, sense confirmar-se si arribarà a la nostra terra d'una manera o altra.


Saban Films produeix Maneater, que és la mateixa empresa creadora de títols tan interessants com Power Rangers (2017) i The Haunting of Sharon Tate.


No us perdeu aquest espectacle de biquinis, entorn paradisíac, i molta sang i supervivència. El tràiler oficial de Maneater dóna fe de tot això:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada