El tauró de 'MANEATER' està afamat de carn humana al tràiler oficial

Amb la calor de l'estiu els taurons tenen gana i s'apropen a la platja.


Què pot sortir malament en una pel·lícula de terror en què joves viatgen a un lloc idíl·lic perdut de la mà de Déu i es posen a surfejar? Com és obvi, apareixerà un tauró afamat. Històries com aquestes les veiem cada any al cinema i les seguim gaudint a la petita i a la gran pantalla.


Maneater serà una pel·lícula més a l'infinit llistat del subgènere cinematogràfic de taurons assassins. Res de nou, però tot per gaudir. De fet, el cartell original és realment esfereïdor:



Un tal Justin Lee ha escrit i dirigit la pel·lícula, i la carn tendra per al tauró la posen els actors Nicky Whelan, Trace Adkins amb Jeff Fahey i Shane West.


El 26 d'agost s'estrena el film a una selecció de cinema dels Estats Units i a plataformes, sense confirmar-se si arribarà a la nostra terra d'una manera o altra.


Saban Films produeix Maneater, que és la mateixa empresa creadora de títols tan interessants com Power Rangers (2017) i The Haunting of Sharon Tate.


No us perdeu aquest espectacle de biquinis, entorn paradisíac, i molta sang i supervivència. El tràiler oficial de Maneater dóna fe de tot això:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris