El tràiler de 'DAWN' (2022) porta el terror a la carretera

A la xofera de 'Dawn' li haurien de retirar el carnet de conduir...


Dawn és una pel·lícula nord-americana de terror que serà distribuïda en digital aquest estiu a través d'Uncork'd Entertainment, i ja disposa de tràiler oficial. La pel·lícula s'estrena el 8 d'agost.


Després d'haver treballat com a assistent de producció a sèries d'èxit com Urgències o Anatomia de Grey, Nicholas Ryan debuta com a director. Ho fa adaptant un guió escrit a sis mans per Ryder Doupe, Dawson Doupé i Todd Tapper, i té aquest argument:


Una parella entra a dins d'un cotxe compartit i hauran de lluitar per les seves vides mentre la conductora embogida els fa passar per situacions de vida o mort. Haurien d'haver vigilat amb qui accepten fer el viatge, perquè podria ser el seu darrer.


A més de Sarah French, també destaquen al repartiment Jackie Moore (Deadly Famous, Verotika) interpretant la protagonista Dawn, també Michael Paré (Carrers de Foc), Eric Roberts (El Cavaller Fosc), Gigi Gustin (Titanic 666) i Nicholas Brendon, de la sèrie Buffy,caçadora de vampirs.
Un nou icona femení del gènere de terror

Amb perseverança i bones decisions l'actriu Sarah French s'està consolidant més com un nou icona femení del cinema de terror. Cada any està present en nombroses produccions de gènere i aquest 2022 no serà menys, destacant Dawn.


L'actriu s'ha consolidat com una especialista en cinema de terror havent destacat en el seu paper de noia cega a Blind (2019) i la seva continuació Pretty Boy (2021), on és víctima d'un assassí en sèrie obsessionada en ella. També s'ha vist Sarah French despullada a Art of the Dead (2019), com a víctima de pallassos assassins a Clown Fear (2020), i acomiadant del cinema al mític Sid Haig a Hanukkah (2019). En total una vuitantena de pel·lícules majoritàriament de gènere de terror on ella sol ser la víctima.


Imatge extreta de Twitter oficial de Sarah French


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris