El trĂ iler de 'DAWN' (2022) porta el terror a la carretera

A la xofera de 'Dawn' li haurien de retirar el carnet de conduir...


Dawn Ă©s una pel·lĂ­cula nord-americana de terror que serĂ  distribuĂ¯da en digital aquest estiu a travĂ©s d'Uncork'd Entertainment, i ja disposa de trĂ iler oficial. La pel·lĂ­cula s'estrena el 8 d'agost.


DesprĂ©s d'haver treballat com a assistent de producciĂ³ a sèries d'èxit com Urgències o Anatomia de Grey, Nicholas Ryan debuta com a director. Ho fa adaptant un guiĂ³ escrit a sis mans per Ryder Doupe, Dawson DoupĂ© i Todd Tapper, i tĂ© aquest argument:


Una parella entra a dins d'un cotxe compartit i hauran de lluitar per les seves vides mentre la conductora embogida els fa passar per situacions de vida o mort. Haurien d'haver vigilat amb qui accepten fer el viatge, perquè podria ser el seu darrer.


A més de Sarah French, també destaquen al repartiment Jackie Moore (Deadly Famous, Verotika) interpretant la protagonista Dawn, també Michael Paré (Carrers de Foc), Eric Roberts (El Cavaller Fosc), Gigi Gustin (Titanic 666) i Nicholas Brendon, de la sèrie Buffy,caçadora de vampirs.




Un nou icona femení del gènere de terror

Amb perseverança i bones decisions l'actriu Sarah French s'estĂ  consolidant mĂ©s com un nou icona femenĂ­ del cinema de terror. Cada any estĂ  present en nombroses produccions de gènere i aquest 2022 no serĂ  menys, destacant Dawn.


L'actriu s'ha consolidat com una especialista en cinema de terror havent destacat en el seu paper de noia cega a Blind (2019) i la seva continuaciĂ³ Pretty Boy (2021), on Ă©s vĂ­ctima d'un assassĂ­ en sèrie obsessionada en ella. TambĂ© s'ha vist Sarah French despullada a Art of the Dead (2019), com a vĂ­ctima de pallassos assassins a Clown Fear (2020), i acomiadant del cinema al mĂ­tic Sid Haig a Hanukkah (2019). En total una vuitantena de pel·lĂ­cules majoritĂ riament de gènere de terror on ella sol ser la vĂ­ctima.


Imatge extreta de Twitter oficial de Sarah French


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris