Festa gore a 'EMESIS' de Pablo Parés

El veterà director argentí torna amb un film de morts vivents i rock'n'roll.


Zombis! Les terrorífiques criatures d'Emesis (“Pussycake” títol internacional) són uns agressius morts vivents que tenyiran de sang la gran pantalla aquest estiu. Aquesta és la nova pel·lícula del director argentí Pablo Parés (Soy Tóxico, Plaga Zombie), que ha realitzat amb el mateix equip que va fer el curt Daemonium el 2011.


El tràiler oficial d'Emesis ja està disponible i desprèn referències a clàssics com Possessió Infernal de Sam Raimi. S'hi barreja una posada en escena molt acolorida i plena de joventut, desenvolupant una trama argumental on es barreja la música rock, monstres terrorífics, viatges inter-dimensionals, i molta sang! Una festa splatter apte per tots els fans del cinema de terror més festiu.


Pablo Parés i Hernán Moyano (redactor del portal cinedegenerolatinoamericano.com) han ideat la història del film. Maxi Ferzzola és el guionista:


SINOPSI: Una banda de rock de noies en dificultats comença una nova gira, amb l'esperança de revifar la seva popularitat. Tanmateix, les coses han començat malament quan es presenten al seu primer concert i troben una ciutat deserta. Després de cridar l'atenció de criatures monstruoses locals, la banda s'adona que l'oblit dels seus fans és el menor dels seus problemes.


Flor Moreno, Florencia Moreno, Anahí Politi, Sofia Rossi, Aldana Ruberto i Macarena Suárez componen el repartiment.


En el Marché du Film de Canes el segell distribuïdor Raven Banner va comprar la pel·lícula i li ha donat una empenta internacional. D'aquesta manera el film va ser presentat al Chattanooga Film Festival, i ho farà també a l'agost al prestigiós FrightFest de Londres. Esperem que també faci parada al Festival de Sitges 2022.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris