Gore alemany al tràiler de 'LEVIZIA' (2023) d'Olaf Ittenbach

El mestre de l'ultragore responsable de clàssics del gènere com 'Premutos', ha enllestit una nova pel·lícula titulada 'Levizia' que s'estrenarà l'any que ve.


La nova pel·lícula de del director alemany Olaf Ittenbach està llesta i ja disposa de tràiler oficial. Es titula Levizia, i està contextualitzada al principi de la 1a Guerra Mundial (1914).


El director de clàssics de l'ultragore com The Burning Moon (1992) i Premutos (1997), ha configurat un film d'època en període bèl·lic, però això només serveix de context per a desenvolupar una història de terror sobrenatural amb una càrrega gore considerable. I fins i tot romàntica!


SINOPSI: Johannes queda greument ferit durant una batalla en la 1a Guerra Mundial i es desperta setmanes després sota la cura d'una dona atractiva. Es diu Levizia, de la qual s'acaba enamorant. Però aviat s'adonen que alguna cosa no va bé ... I és que Johannes, que no té memòria del seu passat, és buscat com a desertor i ha de fugir juntament amb Levizia. Amb decisió, Levizia decideix plantar cara als perseguidors de Johannes. I un vell cercle es tancarà...

Verena Konietschke interpreta la Levizia, una actriu que ja ha treballat amb Olaf Ittembach a Savage Love (2012), Legend of Hell (2012) i 5 Seasons (2015). Per la seva banda, l'actor Martin Walde interpreta Johannes. També estan Bela Klentze i Erhard Hartmann.


Levizia preveu ser estrenada el 2023.


El tràiler oficial té subtítols en anglès:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris