Imatges de la sèrie anime 'MANIAC' que adapta relats terrorífics de Junji Ito

Es confirmen les primeres cinc històries creades per Junji Ito que estaran a la sèrie. Netflix l'estrenarà el 2023.


La sèrie anime Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre ja disposa de les primeres imatges oficials. Han sigut compartides a través de la conta oficial de Twitter i han servit també per a confirmar les cinc primeres històries creades per Junji Ito que estaran incloses en aquesta sèrie d'animació. En total seran adaptades 20 històries.


Aquestes 20 històries han sigut triades pel mateix Junji Ito, i formen part de la sèrie Relats Terrorífics, Les Capritxoses Malediccions d'en Soichi, Tomie i Globus Penjadors, entre altres volums.


Per ara i com dèiem al principi, s'han confirmat les cinc primeres històries de la sèrie anime, que originalment al nostre país han sigut publicades en manga per l'editorial ECC Ediciones, concretament a la sèrie Relatos Terroríficos. A continuació fem un repàs de les historietes que seran narrades a Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre:


  • ”Sessió d'espiritisme” (Relatos Terroríficos 1): És el segon capítol dedicat als germans Hikizuri. Veurem si el context del primer capítol també serà incorporat en aquesta adaptació a l'anime.

  • ”El cau del dimoni del somni” (Relatos Terroríficos 2): Inquietant relat sobre mutacions corporals que donen peu a noves criatures monstruoses. Un rerefons sobre “jo interior” que vol sortir del cos.

  • ”Abusadora” (Relatos Terroríficos 3): Història sobre una nena que maltracta a un nen amb qui juga al carrer.

  • "La cabellera llarga de l'àtic" (Relatos Terroríficos 3): Un relat macabre que parla sobre el fetitxisme nipó pel cabell femení en el gènere de Terror.

  • ”Un laberint insuportable” (Relatos Terroríficos 3): Històries sobre uns excursionistes que acaben visitant un temple on hi ha establerta una estranya secta budista.


Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre s'estrenarà el 2023 a Netflix.


A continuació us mostrem altres imatges de la sèrie anime:











Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris