'L'ÒRFENA: PRIMER ASSASSINAT' presenta el tràiler oficial

Pòster, tràiler, data d'estrena i argument del retorn d'Esther/Leena. 


La preqüela de L'Òrfena s'estrenarà als cinemes el 16 de setembre. Aquesta explicarà l'origen de la nena Esther/Leena, que vam conèixer a la pel·lícula dirigida pel lleidatà Jaume Collet-Serra el 2009 i que tan bona acollida pel públic va tenir. El seu títol en català és “L'Òrfena: Primer Assassinat”.


La pel·lícula explica com Leena Klammer organitza un brillant pla per escapar del psiquiàtric rus on està reclosa i viatjar cap als Estats Units, per fer-se passar allà per la filla desapareguda d'una família acabalada. Però la nova vida de Lena com a Esther farà un tomb inesperat i haurà d'enfrontar-se a una mare que està disposada a protegir la seva família costi el que costi.


El tràiler presentat ahir deixa entreveure una història amb un esquema argumental molt semblant a la primera pel·lícula, i una Isabelle Fuhrman que sembla que no hagi envellit en tretze anys.



Com dèiem, ja han passat tretze anys des de l'estrena de L'Òrfena i l'actriu que va interpretar el personatge d'Esther, Isabelle Fuhrman, té ara té 24 anys. Ara ja és tota una dona físicament parlant, llavors, molts es pregunten com ha sigut possible que hagi interpretat a una nena. Fuhrman va explicar-ho fa uns mesos al portal THR: “No vam utilitzar efectes especials ni vam fer servir cap truc de maquillatge boig. I crec que això és el que fa que la pel·lícula funcioni, perquè realment no pots entendre com m'assemblo tant a una nena de nou anys, però sí. I és realment esgarrifós.” A tot això afegia “M'encanta el repte de poder interpretar a un nen perquè mai no s'ha fet al cinema [...] Vaig dir: "Oh, un adult no ha repetit mai el paper que van interpretar quan era nen".


La tècnica emprada ha estat aprovada pel director de la pel·lícula, que és William Brent Bell (The Boy). El director va comentar fa un temps que per convertir a Isabelle Fuhrman en una nena no van fer servir efectes especials impossibles, sinó tècniques de la vella escola, com perspectives forçades, angles de càmera, i trucs amb la llum.


Jaume Collet-Serra s'ha desmarcat de la producció i no participa a la pel·lícula.


Paramount distribueix la pel·lícula en àmbit mundial. El 16 de setembre estrena al nostre país sense encara confirmació del doblatge al català, ni tampoc si ho farà a sales de cinema. Als Estats Units ho farà a plataformes com Paramount +.


Pòster nord-americà de la pel·lícula, amb data d'estrena el 19 d'agost.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris