Nits de cinema fantàstic a la fresca a Sitges

Curtmetratges de gènere fantàstic i terror per combatre la calor.


El Festival de Sitges organitza aquest estiu dues sessions de curtmetratges de terror a la fresca. Una bona manera de combatre la calor gaudint de cinema de gènere a l'aire lliure, mentre el Festival segueix preparant l'edició d'enguany prevista per l'octubre.


La primera sessió de curts se celebrarà el 7 d'agost al Racó de la Calma de Sitges, i s'hi projectaran quatre curtmetratges i una pel·lícula. A més, aquesta sessió estarà acompanyada d'una degustació de Malvasia.


Set dies després, el 14 d'agost, la sessió de cinema se situarà al Port D'Aiguadolç. A diferència de la sessió anterior aquesta serà gratuïta i s'hi projectaran quatre curtmetratges.



7 d'agost a les 22h RACÓ DE LA CALMA

La inquilina (10') de Lucas Paulino & Ángel Torres: Mia es desperta un matí amb un estrany mal de cama. Mica en mica la coixesa es va accentuant, fins que algú l’avisa que aquell dolor no és el que sembla. O fa un conjur aquella mateixa nit o la seva vida no tornarà a ser mai la que era.

Molaphone (14') de Daniel Padró Targarona: Francisco vol donar-se de baixa de Molaphone, la seva companyia telefònica. El que hauria de ser un tràmit senzill es converteix en un malson kafkià.

Entreterrestres (23') de Lucas Parra: Mari, una mestressa de casa insatisfeta amb la seva vida, té una gran devoció pels extraterrestres. Una nit, va al camp a albirar ovnis i descobreix una devastadora revelació sobre el seu matrimoni. Farta, la Mari decideix buscar l’amor fora de la Terra.

Wayback (8') de Carlos Salgado: Als confins de la galàxia, un explorador espacial recull una planta en un misteriós planeta, però el camí de tornada se li complicarà, posant a prova la seva determinació. El dissenyador conceptual, il·lustrador i realitzador Carlos Salgado mostra en aquest curt la seva passió per la ciència-ficció clàssica.

Loving Vincent (95') de Dorota Kobiela i Hugh Welchman. Any 1891. Un any després de la mort de Vincent van Gogh, el carter Roulin demana al seu fill Armand que lliuri personalment l'última carta de Van Gogh al seu germà, Theo, després que els seus intents previs d'enviar-s'hi haguessin fallat. Tot i no haver apreciat Van Gogh i recordar l'incident quan el mort es va mutilar la seva orella i la va donar a una prostituta, Armand accepta amb disgust a causa de l'afecte del seu pare pel pintor...


Podeu comprar entrades AQUÍ.




14 d'agost a les 22h PORT D'AIGUADOLÇ

El sueño de los perros (14') de Dídac Gimeno: Es fa fosc a la terra erma. Esther intenta posar fora de perill el seu fill César, que ha estat atacat per una criatura de la nit. Però el nen desapareix i Esther surt a buscar-lo amb els seus gossos de caça i la seva ballesta.

Imaginario (20') de Cristian Beteta: Vicky i Edu estan de vacances a la seva segona residència. Estan passant una nit molt tranquil·la, quan, de sobte, algú truca a la porta. Tots dos s’espanten i no saben com reaccionar.

Tranvía (9') de Carlos Baena: Un viatge normal d’una passatgera es converteix en un ràpid descens cap al terror a bord d’un misteriós tramvia.

La luz (13') de Iago de Soto: Segle XIX. En un poblet costaner, Olalla i la seva família es preparen per a la nit de La Treva. Hi ha una única norma: no ha de quedar cap llum encès. Olalla, al contrari que els seus pares, no creu en supersticions. I tampoc no creu que Ells hagin de venir...


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris