Satanàs està viu? Sean Donohue prepara un documental per donar resposta

El Diable es proposa governar el món. T'ho pots creure o no...


Es titula Satan Lives: The Rise of the Illuminati Hotties, una pel·lícula que estarà plena de sorpreses, diversió i bogeria. Això és el que promet el director Sean Donohue a la campanya a Indiegogo, que ja ha finalitzat a dia d'avui, havent recollit un 144% del que es demanava. Un exemple del notable interès del públic per aquest fals documental que juga a la credibilitat de l'espectador.


El documental segueix la pista de dos documentalistes que, a l'estiu del 1992, es van proposar entrevistar el líder de l'església satànica, Richard Lemeau, així com alguns famosos que hi simpatitzaven. En les seves troballes, els dos documentalistes van descobrir que una majoria massiva de la gent no creu en Déu, Satanàs i fins i tot en ells mateixos. També van descobrir un altre culte en desenvolupament com els "Illuminati Hotties", una organització terrorista despietada que es va proposar governar el món.


Així que la pregunta que us heu de fer és: viu Satanàs? Sean Donohue intentarà donar resposta a la pregunta. La pel·lícula ja està rodada i muntada, i ja disposa d'un primer tràiler oficial.



El documental és ficció i incorpora un repartiment ple de cares conegudes del cinema de terror actual de baix pressupost. Parlem de Jessa Flux, Sushii Xhyvette Holder, M. Catherine Wynkoop i Bob Glazier, entre d'altres. Tots ells ja han treballat amb anterioritat amb el director.


El desembre de 2022 sortirà a la venda en DVD/Blu-ray, i es faran enviaments a tot el món amb les signatures de l'equip de la pel·lícula.



Un comiat amb bona nota

Sean Donohue és un director de cinema independent que gestiona la productora Gatorblade Films, i seus són títols tan bojos com Naked Canibal Campers i Cannibal Claus, en què sol barrejar humor, terror i erotisme, sense descartar la pornografia i el gore més explícit a determinades produccions. Un cineasta que és entreteniment pur i que amb Satan Lives: The Rise of the Illuminati Hotties finalitzarà una carrera cinematogràfica de més de deu anys farcida de títols.


Diu a la pàgina promocional del film “és molt probable que aquesta sigui l'última pel·lícula que dirigiré durant molt de temps, sinó mai. No et mentiré, estic cansat de fer pel·lícules.” Ara bé, el director nord-americà vol tancar una carrera cinematogràfica amb bona nota i afegeix “no vull acabar amb una nota negativa. Si alguna vegada has vist una de les meves pel·lícules saps en què t'estàs ficant”, avisa.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris