Tràiler de 'VAMPIRAS', la nova pel·lícula d'Ivan Mulero

 

És la segona col·laboració del director català amb la productora Goldheart Productions, després de l'exitós curtmetratge Las Parcas.


El segon llargmetratge del director català Ivan Mulero agafa forma. Ahir va ser presentat el tràiler oficial de Vampiras, una pel·lícula d'acció i terror que ha sigut rodada entre Los Angeles i Andalusia.


Aquest és un film de vampirs que adapta un guió escrit a quatre mans pel mateix director i pel popular dibuixant de còmics El Torres, el nominat a un premi Eisner. La col·laboració entre tots dos artistes ve de lluny, adaptant en format de curtmetratge el còmic Camisa de Fuerza.


Sobre Vampiras s'ha referit Mulero, “La pel·lícula és un thriller d'acció sobrenatural, un entreteniment amb un peu al eurowestern, al cine fronterer de Robert Rodriguez i un regust a història de Metal Hurleant. La meva intenció sempre va ser hibridar un munt de gèneres, i una història que ocupés més de quatre segles per així jugar amb la idea.


La història del film la protagonitzen les núvies de Dràcula, que han d'unir-se per plantar cara a la seva més gran amenaça, la germana Mina (Johanna Fadul). Mina, amb l'ajuda d'un líder del càrtel amb ànsies de poder anomenat Romualdo (Anderson Ballesteros), junt amb un exèrcit de narcos al seu costat, estan causant el caos a Los Angeles. Només les vampires Luna (Bruna Rubio), Adriana (Millet Figueroa) i Katya (Yuri Vargas), a més de la seva mentora Ingrid (Maria Conchita Alonso), podran aturar-la.



Bruna Rubio és també la propietària de productora Goldheart Productions, qui finança la pel·lícula. Aquesta és la segona col·laboració que fan amb Ivan Mulero després de l'exitós curtmetratge Las Parcas, que acumula més de 20 premis internacionals.


Per la seva part, Anaïs Valley ha aixecat el projecte des de la producció. Com dèiem, la pel·lícula ha sigut rodada entre Espanya i els Estats Units, i sobre aquest repte logístic s'ha referit Ivan Mulero: “Tot i no ser una producció d'un gran estudi, la possibilitat i la responsabilitat de poder rodar la pel·lícula tant aquí com als EUA ha ajudat molt a que el resultat final sigui molt vistós. La logística ha sigut un repte, però l'equip de producció es brutal, i la pel·lícula llueix espectacular.


L'estrena de Vampiras està prevista per a finals del 2022.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris