'YU YU HAKUSHO': Netflix anuncia qui interpretarà Yusuke Urameshi i Kurama. Primeres imatges.

Netflix prepara una sèrie live action basada en el manga original creat per Yoshihiro Togashi.


La sèrie manga/anime Yu Yu Hakusho tindrà una adaptació amb actors reals en format (també) de serial, que s'estrenarà a Netflix el desembre de 2023. Encara queda molt per a l'estrena d'aquesta sèrie live action, però ja s'ha confirmat quins actors encarnaran els personatges Yusuke Urameshi i Kurama.


Yusuke serà interpretat per Takumi Kitamura, qui se l'ha vist a sales de cinema fa unes mesos en l'adaptació del manga Tokyo Revengers, a més d'altres com Deixa'm menjar el teu pàncrees. Kitamura, a més, també és conegut al Japó per ser el guitarrista de la banda musical de rock DISH//. Aquesta és la primera imatge promocional del personatge:



El personatge de Kurama l'interpreta Jun Shison (Bumblebee), i també disposa d'una imatge oficial de l'actor caracteritzat del personatge.



Precisament, el director de l'adaptació al cinema de Deixa'm menjar el teu pàncrees és l'encarregat de dirigir la sèrie Yu Yu Hakusho. Parlem de Sho Tsukikawa. Per la seva part, Tatsurō Mishima és el guionista de la sèrie.


La companyia Robot (Assassination Classroom) produeix la sèrie, i el productor d'Alice in Borderlands (Kazutaka Sakamoto) és qui gestiona el projecte.


L'estrena a Netflix de la sèrie live action de Yu Yu Hakusho serà el desembre de 2023 de forma simultània a tot el món.


Continuarem atents a la resta del repartiment, en especial els actors que interpretaran Kuwabara, Hiei i Botan.



Un detectiu espiritual a TV3


Yu Yu Hakusho és un manga creat per Yoshihiro Togashi i que va ser publicat a la revista japonesa Shonen Jump entre 1990 i 1994. Tracta sobre un gamberro de catorze anys anomenat Yusuke Urameshi, que mor en un accident automobilístic just després de salvar la vida a un nen. El món dels esperits està sorprès per la seva mort i li ofereix l'oportunitat de tornar com un "detectiu espiritual" que té la tasca de derrotar els dimonis.

A l'estat espanyol
Yu Yu Hakusho ens va arribar en forma d'anime, concretament a Catalunya (TV3). Aquesta adaptació a l'anime es va desenvolupar entre 1992 i 1995, i va generar a més dues OVAs, els quals van arribar a ser editats a VHS i DVD. Tot i això, la franquícia ha continuat en desenvolupament fins al mes d'octubre del 2018, quan es va estrenar un nou OVA que adaptava el setè volum del manga, així com el penúltim capítol del mateix titulat "Tot o res".


L'editorial Ivrea ha editat a l'estat espanyol en llengua castellana el manga Yu Yu Hakusho en format kanzeban.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris