El mal arriba des del bosc a 'SHE CAME FROM THE WOODS'

Un campament d'estiu als anys vuitanta que amaga un terrible secret...


El mal s’oculta entre els arbres del bosc a ‘She Came from the Woods’, una pel·lícula de terror sobrenatural dirigida per Erik Bloomquist (Ten Minutes to Midnight), partint d’un guió escrit per ell mateix junt amb el seu germà Carson.

 

Ambientada en un campament d’estiu dels anys vuitanta, un grup de joves desencadenen accidentalment un mal ocult a dins del bosc. El caos al campament es propaga quan uns nens posseïts ataquen als joves, desencadenen una espiral de sang i horror. Mentrestant, el personal de Camp Briarbrook valora si els secrets que amaguen des de fa anys han de ser revelats.

 

El repartiment de ‘She Came from the Woods’ és atractiu: Cara Buono (Stranger Things), Clare Foley (Sinister), Spencer List (Good Trouble) i William Sadler (La Milla Verda).

 

Mainframe Pictures produeix la pel·lícula. La mateixa empresa va produir el 2017 un curtmetratge del mateix títol del qual s’inspira aquesta pel·lícula.

 

L’estrena mundial de 'She Came from the Woods' será el 27 d’agost al festival FrightFest de Londres. Posteriorment, iniciarà un circuit de festivals arreu del món els quals podria fer escala a Sitges. Així ho desitgem.

 

El tràiler oficial encara no està disponible, però hi ha publicades nombroses imatges de la pel·lícula:

 

William Sadler

Cara Buono



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris