El tràiler de 'DON'T FUCK IN THE WOODS 2' (2022) et deixarà sense ganes de sexe

Imatge de 'Don't Fuck in the Woods 2'

El campament d'estiu de Pine Hills torna a emplenar-se de joves destinats a morir.


Wild Eye Realeasing ha publicat el tràiler oficial de l'esperada seqüela 'Don't Fuck in the Woods 2', la qual sembla més terrorífica, gore i activa que la seva predecessora. Dit en altres paraules, t'encantarà! I això que aquest cop sembla abandonar l'slasher per a apropar-se al horror sobrenatural de Sam Raimi.


Amb aquest anunci també han confirmat la data d'estrena pel mercat anglosaxó, que serà l'11 d'octubre en Digital i al desembre (sense dia concret) en DVD i Blu-ray. Recordem que la primera entrega no s'ha distribuït encara al mercat espanyol.



'Don't Fuck in the Woods 2' és una seqüela directa del títol de terror del 2016 que tan bé va funcionar entre els fans del gènere. Aquesta saga, produïda per Concept Media Films, es caracteritza per utilitzar en clau satírica els clixés del gènere amb molt d'humor i enginy, també explotant la sexualitat, i n'és una prova el títol, un picaresc homenatge amb un joc de paraules al clàssic del gènere 'Don't Go in the Woods' (1981).


Té aquest argument:


Després de l'arribada d'una dona misteriosa, un grup de monitors de campaments que estan preparant la temporada d'estiu s'han d'enfrontar a monstres paràsits que se senten atrets per l'activitat sexual.


Shawn Burkett ha dirigit la pel·lícula partint d'un guió escrit per ell mateix junt amb Cheyenne Gordon, que tot plegat és el mateix equip de la primera entrega. Els actors i actrius protagonistes són Brittany Mason, Kaylee Williams, Mark Justice, Brandy Mason, Kayla Elizabeth, Jason Crowe, Ashe Parker, Kenzie Phillips i Cheyenne Gordon, aquesta última també guionista com dèiem.



'Don't Fuck in the Woods' va aconseguir posicionar-se com una de les 50 pel·lícules de terror més populars a IMDB del 2016, a causa del seu alt percentatge de pirateria. Aquesta popularitat li va obrir la porta a la seqüela.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris