'ELS ESTRANYS' tindrà tres seqüeles més

 Així ho ha confirmat el productor Roy Lee.


La saga Els Estranys creada per Bryan Bertino i composta en data d'avui de dues entregues: 'Els Estranys' (2008) i 'Els Estranys 2: Cacera nocturna' (2018), és una de les millors sèries de films d'invasió domèstica que hem presenciat en els darrers anys. Són molts els fans que reclamaven més entregues, i les pregàries han tingut resposta.


Els assaltants emmascarats tornaran al cinema amb tres noves seqüeles. Així ho ha indicat el productor Roy Lee en el podcast The Boo Crew. Recordem que Lee és el productor d'Els Estranys.


Aquest podcast està creat pel portal BD i li van preguntar sobre la possibilitat a crear més pel·lícules de la saga, i la resposta de Roy Lee va ser ben clara “Crec que els tres següents estaran en producció el mes que ve amb un altre cineasta que la gent coneixerà”.


No va afegir res més. Però d'aquesta frase entenem que Bryan Bertino i Johannes Roberts (director d'Els Estranys 2: Cacera nocturna) no dirigiran cap de les tres pel·lícules previstes. Confiem que en els pròxims dies comenci el ball de noms i generi el hype corresponent a la xarxa.


Roy Lee va descobrir el guió de 'The Strangers' escrit per Bryan Bertino i el va portar al cinema el 2008. A més, va produir altres títols d'èxit del gènere com 'The Ring' (remake), 'Poltergeist' (2015), 'Blair Witch' i 'IT' (2017).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris