Kansas Bowling substitueix Jordan Phipps a 'MURDERCISE'

 

Kansas Bowling

Uns problemes personals de l'actriu han obert la porta a Kansas Bowling per a protagonitzar aquest slasher esportiu.

 

 

La campanya a Indiegogo de 'Murdercise' ha estat un èxit i s'ha arribat a l'objectiu. Per tant, la pel·lícula es farà. Però el seu repartiment principalment femení ha patit una sensible baixa d'última hora.

 

L'actriu Jordan Phipps finalment no estarà a 'Murdercise' per uns problemes familiars que li impediran participar al rodatge de la pel·lícula, que es preveu imminent. Així ho ha comunicat el director del film Paul Ragsdale a través de les xarxes socials.

 



No obstant això, aquesta baixa ja té una substituta, i la triada és Kansas Bowling. Phipps era l'escollida per a interpretar el personatge principal anomenat Phoebe, un rol que ara exercirà Bowling.

 

Malgrat la seva curta edat de 26 anys, Kansas Bowling és una experimentada actriu que ha treballat per cineastes com Quentin Tarantino (Vet aquí una vegada a... Hollywood) i Glen Danzig (Verotika) entre varies desenes de produccions de gènere fantàstic de sèrie B. També ha escrit i dirigit el film 'B.C. Butcher' (2016), considerat com el primer slasher prehistòric i que va ser estrenat per Troma Entertainment. Segons va confessar en una entrevista concedida a Els Bastards, desitja convertir-se en la nova Roger Corman.

 

'Murdercise' és una pel·lícula de terror que barreja el fitness i el slasher, emulant en clau de gènere els vídeos esportius per posar-se en forma des de casa tan populars als anys noranta per celebritats com Cindy Crawford.

 

SINOPSI: Phoebe (Kansas Bowling) és una nerd obsessionada del fitness que aconsegueix la seva gran oportunitat en un vídeo d'entrenament domèstic de mala qualitat. Després de ser ridiculitzada per les seves companyes de repartiment, Phoebe es fa amiga d'una misteriosa noia que pertany a la màfia i que li ensenyarà com assassinar.

 

El repartiment el completa Nina Lanee Kent, Victoria Dementeva, Jessa Flux, Krystal Shay i  Jazmine Colleen. També s'ha confirmat la presència de l'ex actriu porno de culte Ginger Lynn Allen.

 

La pel·lícula s'estrenarà a la primavera del 2023.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris