Netflix anuncia que Yeon Sang-ho (Train to Busan) adaptarà el manga ‘Parasyte’

Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan i Lee Jung-hyun

Aquesta producció sud-coreana està creada pel mateix equip de Península, i serà una història nova respecte el manga original.

 

Netflix prepara una live action sud-coreana del manga ‘Parasyte’ d’Hitoshi Iwaaki. Així ho ha anunciat avui, a més que la futura estrena serà a escala mundial.

 

El director de ‘Train to Busan’ i ‘Península’, que és Yeon Sang-ho, dirigeix aquesta adaptació cinematogràfica. Adaptarà un guió escrit per Ryu Yong-jae, que és qui va escriure la citada ‘Península’.

 

Malgrat que aquesta live-action parteix del manga d’Hitoshi Iwaki, explicarà una nova història. Aquest és l’argument:

 

Koo busca desesperadament la seva germana desapareguda. La noia va ser atacada pels paràsits, però no està controlada mentalment per ells i fins i tot coexisteix amb ells. Per altra banda, el líder d’una unitat de forces especials que lluita contra els paràsits intentarà complir una missió. 

 

La plataforma també ha anunciat el repartiment de la pel·lícula, que es compon de Jeon So-nee (esquerra), Koo Kyo-hwan (centre), i Lee Jung-hyun (dreta).

 

En el manga original es planteja com els paràsits arriben a la Terra i entren pel nas i orelles dels humans fins a arribar al cervell, moment en què comencen a controlar-los. Va ser publicat per Kodansha al Japó entre 1990 i 1995.

 

Kodansha, Nippon TV, Robot Communications Inc. van produir el 2014 una adaptació al cinema del manga Parasyte a càrrec del director japonès Takashi Yamazaki. La producció es va comercialitzar en dues parts, i va ser distribuïda a l’estat espanyol per Mediatrés en un lot amb els dos films.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris