Patrick Brice (Creep) dirigirà ‘HOME BEFORE DARK’, l’adaptació al cinema de la novel·la de Riley Sager



La productora de Stranger Things i Sony adapten aquesta novel·la de terror situada en una casa maleïda.

 

Patrick Brice, el director dels films de culte ‘Creep’ i ‘Creep 2’, promet expandir el seu reconeixement amb un nou treball titulat ‘Home Before Dark’. Serà una pel·lícula de terror que adapta una novel·la escrita per Riley Sager que va ser publicada el 2020 i en la qual es presenta una casa del terror.

 

L’anunci s’ha fet oficial a través del portal THR, que a més informa que el guió ja està escrit, però que es manté secret. Malgrat aquest hermetisme sobre la trama del film, la novel·la està protagonitzada per una dona jove anomenada Maggie Holt. Quan ella era una nena fa vint-i-cinc anys els seus pares van haver de fugir de casa abans que un terrible esdeveniment succeís. El seu pare relata aquest fet en un llibre que va escriure posteriorment afirmant que van viure una experiència terrible. La Maggie, ara adulta, no creu al seu pare, i quan hereta aquella casa hi va a viure. Un cop allà comencen a succeir estranys successos.

 

El guió l’ha escrit Blair Butler (Hellfest, The Invitation), i la productora de ‘Stranger Things’ 21 Laps Entertainment de Shawn Levy finançarà el projecte amb col·laboració de Sony Pictures, que és qui té els drets audiovisuals de la novel·la. No hi ha repartiment confirmat.

 

Riley Sager sempre ha reconegut que la inspiració per escriure la novel·la van sorgir dels fets de la casa d’Amityville, identificant-los com a sobrenaturals. Al llibre desenvolupa aquests horrors des de diferents punts de vista dels personatges

 

Farà tanta por com ‘Creep’? Patrick Brice tindrà a la seva disposició un pressupost molt més elevat que en els seus anteriors treballs, i esperem que el sàpiga aprofitar.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris