Persecució mortal al tràiler de 'THE FEARWAY' (2022)

La mort avança ràpid en aquesta pel·lícula protagonitzada per Shannon Dalonzo i Justin Gordon.


Black Mandala ha adquirit els drets de distribució internacional de 'The Fearway', una road movie de terror sobrenatural que aquesta empresa defineix com una barreja entre 'Jeepers Creepers' i 'El Diable sobre rodes' de Steven Spielberg.


Dirigida pel debutant Robert Gajic en col·laboració al guió amb Noah Bessey, 'The Fearway' és una sufocant pel·lícula de persecució, en què una jove parella pateix un assetjament bestial per part d'un ésser estrany i violent.


Aquesta producció nord-americana va ser rodada al sud dels Estats Units, allà on el desert només és interromput per les llargues i buides carreteres. El film se situa en aquest paratge calorós i solitari que recorda tants films de terror d'èxit com 'La Matança de Texas'. Podeu veure a continuació el tràiler oficial:



El repartiment l'integra Shannon Dalonzo, Justin Gordon (Somnia), John D. Hickman (Becky), Jessica Gray, Briahn Auguillard, Robin Bookhout, Simon Phillips (Butchers) i Eileen Dietz (Halloween 2).


El 14 de novembre d'estrena en digital als Estats Units. Confiem que prèviament faci estació en algun festival del territori català i així la puguem gaudir.







Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris