Renny Harlin reprendrà la saga 'Els Estranys' amb una nova seqüela

El director de 'Deep Blue Sea' i 'Malson a Elm Street 4' és l'escollit pel productor Roy Lee.


Renny Harlin és el director escollit per dirigir, almenys, una de les tres noves seqüeles de la saga ‘Els Estranys’ que prepara el productor Roy Lee. Harlin és conegut per haver dirigit nombroses pel·lícules de terror d’èxit al llarg de la seva carrera.

 

La saga d’'Els Estranys' va ser creada per Bryan Bertino el 2008 i deu anys després va arribar una seqüela dirigida per Johannes Roberts, titulada 'Els Estranys: Cacera Nocturna'. Doncs, com apuntàvem al començament, cap d’aquests dos directors repetirà en les futures tres seqüeles que s’estan preparant.

 

Els companys de BD han informat avui que Renny Harlin és el director escollit per a dirigir una de les tres pel·lícules. Aquest director nord-americà és conegut entre els fans del gènere de terror per haver dirigit clàssics com ‘Malson a Elm Street 4’ i ‘Deep Blue Sea’, aquesta última una de les millors obres de taurons de la història del cinema darrere de ‘Tauró’ de l’Steven Spielberg. Fora del terror és el director dels films d’acció ‘La Jungla de Cristall 2’ i ‘Màxim Risc’.

 

Roy Lee va dir fa uns dies al podcast The Boo Crew que aviat entrarien en producció tres noves pel·lícules de la saga ‘Els Estranys’ “Crec que les tres següents estaran en producció el mes que ve amb un altre cineasta que la gent coneixerà”, va dir. Avui ja coneixem un dels directors, que és Renny Harlin.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris