'SAW X': Jigsaw tornarà als cinemes la tardor de 2023

Twisted Pictures ha escollit a un dels pares de la franquícia per a dirigir Saw X.


Podria ser el títol d'una versió porno de 'Saw', però no, 'Saw X' serà una realitat l'any que ve. La desena entrega de la saga arribarà als cinemes el 27 d'octubre de 2023, coincidint amb el vintè aniversari de la franquícia Saw, quan James Wan va dirigir el 2003 el curtmetratge inaugural.


Lionsgate (distribuïdora) i Twisted Pictures (productora) així ho han confirmat a través dels companys de Bloody Disgusting. També han confirmat que Kevin Greutert és l'escollit per a dirigir la pel·lícula, el mateix de la sisena i setena part, a més d'haver editat les vuit primeres entregues de la saga. Per tant, un dels pares d'aquesta franquícia.


El guió de 'Saw X' està escrit des de desembre, segons va dir Josh Stolberg a BD. També va dir que la pel·lícula farà “molt feliços als fans”.


I els fans de Jigsaw confien en les paraules de Stolberg, en un repunt de la franquícia després de la decebedora novena part, titulada 'Spiral' i dirigida per Darren Lynn Bousman, que recordem partia d'una idea pensada per Chris Rock. Bousman va dir a una entrevista per The AU Review que 'Spiral' no la considera com una novena part.


Els jocs macabres de Jigsaw tornaran el 27 d'octubre de 2023 als Estats Units. Esperem que nosaltres la puguem gaudir també tot menjant castanyes, panellets i moscatell.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris