Sexe amb cadàvers al tràiler de 'CONFESSIONS OF A NECROPHILE GIRL'

Aquesta pel·lícula italiana s'inspira en el cas real de Karen Greenlee.

 

TetroVideo ha publicat el tràiler oficial de 'Confessions of a necrophile girl', un inquietant drama eròtic inspirat en fets reals que presenta la història de la Karen Greenlee, una noia nord-americana que sentia atracció sexual pels cadàvers.

 

Amb aquesta premissa escandalosa el director italià Domiziano Cristopharo (Poern) n'ha fet una adaptació d'allò més escabrosa, on el gore i el sexe hi tenen una forta presència en una història relatada com si fos un diari personal. L'actriu Angela del Regno interpreta la Karen.

 

SINOPSI: La Karen relata els fets més rellevants de la seva vida al seu diari personal: des de petita amb el primer amor, fins a l'escandalós cas d'atracció sexual pels cossos morts.

 

El repartiment el completa Lorenzo Fedele (Vore\Gore), Dario Almerighi, Vincenzo Paliasc, Daniele Aturri, Alvia Reale (Tales to tell in the dark), Chiara Pavoni (Xpiation), Andrea Autullo, Paolo Di Gialluca i Mario De Lillo.

 

'Confessions of a necrophile girl' forma part del segell TETROMANIAC de la distribuïdora italiana TetroVideo, un segell que agrupa títols sobre històries reals de criminals i assassins en sèrie. La pel·lícula serà llençada al mercat en Blu-ray, però encara no hi ha data anunciada.

 


Pòster oficial i imatges promocionals:










Un cas real de necrofília

El cas real de Karen Greenlee va succeir als anys setanta, quan la Karen tenia poc més de vint anys. En aquella època treballava com a aprenent d'embalsamadora a Califòrnia, moment en què va començar a sentir atracció pels cadàvers. Al 1979 va robar un cos masculí de 33 anys per a tenir sexe amb ell. La Karen havía desaparegut amb el cadàver, fins que uns dies després va ser trobada amb una llarga confessió escrita on ella admetia la seva forta atracció sexual pels cadàvers i que a més havia tingut sexe amb entre vint i quaranta cossos d'homes joves.

 

El 1987 Karen Greenlee va canviar el seu nom i va marxar a viure a una altre ciutat.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris