Terror còsmic al tràiler de ‘Something in the Dirt' (2022)

 

Imatge oficial de la pel·lícula

Els directors de The Endless presentaran el seu nou treball al Festival de Sitges 2022.

 

L’horror còsmic dels directors Justin Benson i Aaron Moorhead (The Endless, Synchronic) torna aquest any amb un nou treball: ‘Something in the Dirt’. La revista digital Entertainment Weekly ha publicat avui en exclusiva el tràiler oficial.

 

La pel·lícula explica com dos nous veïns són testimonis del que sembla un esdeveniment sobrenatural en un dels seus apartaments. Al principi aterrits, s'adonen que documentar aquest fenomen els podria proporcionar la vida que sempre han somiat.

 

Segons diuen els directors, “Something in the Dirt és una reacció a ‘Què passaria si fessis Expedient-X avui? Com ho faries?’” Agreguen també que el fil tracta sobre els deures morals d’un escriptor de ciència-ficció d’avui.

 

Els mateixos Justin Benson i Aaron Moorhead protagonitzen la pel·lícula acompanyats de Sarah Adina Smith, Wanjiru M. Njendu, Issa Lopez, Vinny Curran, Gille Klabin, i Megan Rosati.

 

La pel·lícula va ser presentada mundialment al prestigiós festival de Sundance. Els catalans la podrem veure al Festival de Sitges 2022. El festival català la defineix com "un film de ciència-ficció de baix pressupost que és un imaginatiu trencaclosques amb fenòmens sobrenaturals".




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris