Ultraviolent tràiler de ‘TERRIFIER 2’, el retorn del pallasso Art

 

L'actor David Howard Thornton com a pallasso Art

Després de tres anys de producció es confirma la data d’estrena de Terrifier 2.

 

El pallasso Art torna aquesta tardor amb ‘Terrifier 2’, l’esperada tercera entrega d’una saga iniciada amb ‘All Hallows Eve’ (2013) i ‘Terrifier’ (2018). Avui s’ha publicat el tràiler oficial a través de Bloody Disgusting i veient les imatges això promet violència, sang i horror a dojo!

 

SINOPSI: Després de ser ressuscitat per una entitat sinistra, Art el Pallasso torna al comtat de Miles, on ha de caçar i destruir una adolescent i al seu germà menor en la nit de Halloween.

 

El que veiem al tràiler és ultraviolent i a estones fa por. Per ara la sempre interessant valoració de la MPAA (sistema censor nord-americà) no s’ha donat a conèixer, però veient les imatges farcides de sang tenim molta curiositat per conèixer-la.

 

L’actor que va interpretar al terrorífic pallasso Art a ‘Terrifier’ és David Howard Thornton, i ell és l’encarregat de tornar a interpretar al personatge.  La resta repartiment inclou els noms de l'actriu de culte Felissa Rose (Campament Sagnant), Lauren Lavera (Iron Fist), Jason Lively, Samantha Scaffidi (Terrifier) ​​i Tamara Glynn (Halloween 5: La venjança de Michael Myers).

 

Damien Leone va finalitzar el rodatge de ‘Terrifier 2’ l’any passat i els darrers 13 mesos els ha destinat al muntatge i distribució del film, tal com ha anat explicant en aquest període a través de les xarxes socials. Finalment, el 6 d’octubre ‘Terrifier 2’ serà estrenada a diferents mercats internacionals a través d'Iconic Events.

 

El procés de creació del film no ha estat gens fàcil. Diu Leone “Després de tot, el nostre objectiu era crear una pel·lícula de terror que desafiés els límits, fresca però de la vella escola i dement com l'infern. Després de tres ardus anys de producció, una pandèmia mundial i una infinitat de litres de sang, em sento honrat i emocionat de finalment estrenar Terrifier 2 als cinemes. Sé que els fanàtics d'aquesta franquícia, i del gènere en general, devoraran Art the Clown en tota la seva glòria amarada de sang”. Hi ha algú que no somrigui ara mateix després de llegir això?

 

Falta confirmar si ‘Terrifier 2’ arribarà al mercat espanyol. Recordem que aquest estiu la distribuïdora Gabita Barbieri va editar en DVD un lot amb ‘All Hallows Eve’ i ‘Terrifier’. Però més enllà de la distribució en suport físic, són molts fans catalans els que desitgen poder veure al pallasso Art al festival de Sitges (6-16 d’octubre).

 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris