'Venus’ de Jaume Balagueró inaugurarà el Sitges 2022

 


El cineasta català adapta lliurement un relat d’H.P. Lovecraft.

 

La pel·lícula inaugural del Festival de Sitges 2022 serà ‘Venus’, dirigida per Jaume Balagueró. El director català presentarà a Europa aquest thriller de terror protagonitzat per Ester Expósito.

 

La pel·lícula està produïda per Álex de la Iglesia i forma part del segell The Fear Collection, especialitzat en cinema de terror. ‘Venus’ és el segon film del citat segell després de ‘Veneciafrenia’, la qual va ser presentada també a la darrera edició del festival.

 

‘Venus’ és una lliure adaptació del relat “Els somnis a la casa de la bruixa” de l’escriptor H. P. Lovecraft.  Segons el cineasta lleidatà, “serà una pel·lícula plena d’horror, violència i brutícia”. En aquesta adaptació l'acció se situa a la perifèria de Madrid, en un gran edifici brut i decadent.

 

Ester Expósito, protagonista de la sèrie d’èxit ‘Élite’, protagonitza la pel·lícula. L’acompanyen al repartiment Ángela Cremonte, Fernando Valdivieso, Federico Aguado i Magüi Mira.

 

Pokeepsie Films és la productora i Sony Pictures la distribueix. L’estrena a sales de cinema és el 2 de desembre de 2022.

 

La presentació de ‘Venus’ al Festival de Sitges 2022 serà el 6 d’octubre, primera jornada de la 55ª edició del festival més gran del món de gènere fantàstic.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris