'Alice in Borderland' Temporada 2: Netflix presenta el primer tràiler

Imatge cedida per Netflix
 

La continuació de la sèrie d'èxit del 2020 basada en el manga de Haro Aso arriba aquest desembre.


La nova temporada de la sèrie 'Alice in Borderland' s'estrenarà a Netflix de tot el món el 22 de desembre. Així ho ha confirmat la plataforma de streaming en un acte promocional al Japó (Netflix Tudum Japan) aquest diumenge, acompanyant l'anunci del primer tràiler oficial de la segona temporada.


La història d'aquesta segona temporada torna segueix les aventures de l'Arisu (Kento Yamazaki) i l'Usagi (Tao Tsuchiya), motivats per desentranyar els misteris de la Frontera i tornar al seu món. Passant de l'escenari impactant d'un Shibuya buit a la primera temporada, aquesta temporada se situa en un Shibuya devastat cobert de plantes.


Aquests nous episodis presentaran altres personatges nous interpretats per Yuri Tsunematsu, la Tomohisa Yamashita, la Hayato Isomura, Kai Inowaki, Katsuya Maiguma, i Honami Satō.


'Alice in Borderland' és una adaptació del manga homònim creat per Haro Haso que ha esdevingut un fenomen de masses mundial. La seva adaptació per Netflix estrenada el 2020 va ser la sèrie live-action més vista al Japó el 2020 i es va classificar entre les 10 millors de Netflix en 40 països i territoris del món.


Shinsuke Satō (Kingdom, Bleach) tornarà a dirigir la sèrie en aquesta segona temporada. Yoshiki Watabe i Yasuko Kuramitsu, que van escriure els guions de la primera temporada, repeteixen en aquesta segona.



Font: Netflix Tudum

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris