Cocodrils assassins al tràiler de 'CROC!'

Pòster oficial de Croc!
 

Els creadors de Winnie the Pooh: Blood and Honey han produït aquesta pel·lícula on uns cocodrils esguerren un casament... 


Un grup de cocodrils assassins té la intenció d'esguerrar un casament ple de gent feliç i borratxa. Aquest premissa argumental és la que presenta 'Croc!', pel·lícula de terror de baix pressupost que Unkork'd Entertainment estrenarà aquest octubre en DVD i Digital (EUA).


Aquesta mateixa companyia distribuïdora assegura que 'Croc!' és un entreteniment de terror fantàstic per passar l'estona. N'estem convençuts, i més veient que és una producció de Jagged Edge Productions, la mateixa gent que ha fet 'Winnie the Pooh: Blood and Honey', 'Dinosaur Hotel' o 'Amityville Scarecrow'. Caspa de la divertida! Sense dubte.


SINOPSI: La Lisa i la seva família s'uneixen en un lloc de noces, emocionats pel gran dia. Tanmateix, desconegut per a la família, un niu de cocodrils famolencs ha estat vivint al llac proper. Mentre els cocodrils ataquen els convidats oferint una massacre ben sagnant, els membres de la família restants han de sobreviure a la nit contra aquestes bèsties juràssiques.


La pel·lícula està dirigida pel jove Paul W. F Franklin, i conta al repartiment principal amb Mark Haldor, Sian Altman, i Chrissie Wunna.


A continuació podeu veure el tràiler oficial cortesia d'Unkork'd Entertainment:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris