El muntatge del director d''EL CONDÓ ASSASSÍ' té set minuts més de pel·lícula

HR Giger va dissenyar el condó assassí

L'adaptació al cinema del còmic de Ralf König presenta aquest any un nou metratge sense censura.


Aquesta pel·lícula sobre una policia homosexual que persegueix un preservatiu amb dents pel vell mig de Nova York, és probablement una de les comèdies de terror més populars del cinema de gènere alemany. Es va estrenar el 1995 i va arribar a ser editada en VHS i DVD a l'estat espanyol a través de Manga Films, però el metratge inclòs a l'edició no era l'íntegre.


Tampoc existia una edició internacional sense censura d''El Condó Assassí' (Kondom des Grauens). Doncs bé, per la pròxima edició del festival austríac de cinema SLASH (22 de setembre – 2 d'octubre), es presentarà per primera vegada a Europa el muntatge del director d'aquesta pel·lícula. Això inclou set minuts més de metratge.


'El Condó Assassí' es basa en dos còmics creats per Ralf König, una de les icones del còmic gay. La seva adaptació al cinema va anar a càrrec del director Martin Walz, amb la col·laboració als efectes especials de Jörg Buttgereit. El disseny del preservatiu amb dents afilades el va fer HR Giger!! Poca broma.


L'editorial catalana La Cúpula va editar el còmic 'El Condó Assassí' en llengua castellana amb una edició integral, en la qual uneix en un sol volum 'El Condó Assassí' i 'El Retorn del Condó Assassí'.


Ralf König és un veterà dibuixant de còmics d'humor amb temàtica homosexual a les seves històries. Amb motiu de la presentació a l'estat espanyol del còmic 'El Condó Assassí' va guanyar el premi a la Millor Obra Estrangera al Saló del Còmic d'aquell any. Molts anys després, el 2018, va tornar a Barcelona a presentar un nou treball titulat 'Pitopausia' a més d'impartir una classe magistral on va defensar el paper i llapis com a mètode de treball.



Font: SLASH

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris