El primer tràiler de 'V/H/S/99' porta el terror a l'any 2000

 

Aranyes, injeccions, rituals, mutilacions... Tot gravat a l'època anterior dels smartphones i les selfies.


Shudder ha presentat avui el tràiler de V/H/S/99, la cinquena entrega d'aquesta saga pel·lícules de metratge trobat (found footage) que podrem gaudir aviat al Festival de Sitges 2022. El tràiler es veu gloriós! Aranyes, injeccions, criatures monstruoses, caos i molta, molta violència i bogeria. Esteu preparats?


El primer que heu de saber abans de veure el tràiler és que V/H/S/99 es contextualitza a les acaballes de l'era del VHS, és a dir, a les portes del nou mil·lenni. Partint d'aquí, el vídeo casolà d'un adolescent condueix a una sèrie de revelacions horroroses.


Com ja sabeu, cada entrega de la saga V/H/S són antologies d'històries de por dirigides per diferents cineastes d'èxit del moment que focalitzen la seva carrera en el gènere de terror. Els que participen a V/H/S/99 són Maggie Levin, Johannes Roberts (Resident Evil: Benvinguts a Raccoon City), Flying Lotus, Tyler MacIntyre (Tragedy Girls), i Joseph i Vanessa Winter (Deadstream). Aquests dos últims, que són matrimoni a la vida real, presentaran també al Sitges 2022 la citada 'Deadstream'.


El portal Bloody Disgusting és un dels productors del film, de la mateixa manera que David Bruckner (Hellraiser 2022), Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Scream 2022), i James Harris (Resident Evil: Benvingut a Racook City).


Dit això, ja sabeu el que heu de saber abans de veure el tràiler de V/H/S/99. Flipeu:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris